Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - ZKL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223292-e36-zkl.html)

Wilgax 30-11-10 00:12

Re: E36 - ZKL

Cel mai mult imi place ca se avanseata fenimenal de bine si de rapid!Astept cu nerabdare sa-l vad cum arata vopsit.Spor la munca in continuare.

raul_rebelul2005 30-11-10 19:11

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3856411)
Cel mai mult imi place ca se avanseata fenimenal de bine si de rapid!Astept cu nerabdare sa-l vad cum arata vopsit.Spor la munca in continuare.

mersi,si eu astept deja sa fie gata cat mai repede,nu s-a lucrat chiar asa repede,ii in lucru de 3 sapt.pe capota s-a lucrat 2 zile iar pe aripi fata/spate cam 1 sapt.jumate si binenteles pe restu si mai dureaza cam 1-2 sapt.pana o sa fie gata,sper,mai am la praguri de lucru unde bag cricul.....

Wilgax 30-11-10 19:59

Imi plac cum ai iesit aripile......roluite aproape de maxim8).Chiar astept cu nerabdare produsul final.

PS:Nu stiu ce profil ai la gume dar incearca sa gasesti profil mai mic.

Swamp Boy 01-12-10 22:45

Un proiect frumos din cate vad eu....se pare k se munceste la masina si astept sa vad numai rezultate bune....vad k abordezi un stil mai diferit la capota sunt curios cum o sa iasa....spor la munca:peace:

GSI1987 02-12-10 11:25

Va iesi o masina frumoasa pana acum incepe sa prinda forme pe la aripi pe la capota,bafta cu ea

Marian_nebunu 02-12-10 11:29

pe aripile spate? ai si fibra??sau doar kit ??:) sunt curios cum a astupat "taietura de flex":D...banuiesc ca fibra peste si teroson p interior nu ??:)...ai iesit marfa rau pasajele !

raul_rebelul2005 03-12-10 20:37

Quote:

Originally Posted by GSI1987 (Post 3863406)
Va iesi o masina frumoasa pana acum incepe sa prinda forme pe la aripi pe la capota,bafta cu ea

mersi....numa cu rabdare se poate:)

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3863414)
pe aripile spate? ai si fibra??sau doar kit ??:) sunt curios cum a astupat "taietura de flex":D...banuiesc ca fibra peste si teroson p interior nu ??:)...ai iesit marfa rau pasajele !

mersi,pe aripile spate cat si pe cele din fata am pus prima data chit de fibra,asta binenteles dupa ce sau sudat taieturile de flex,nu le-am astupat doar cu chit,a trebuit sa tau aripile spate deoarece nu aveam destula tabla sa le dau forma asta si din fibra nu am vrut sa le fac,in spate am scos cam 4-5 cm afara fata de cum sunt din fabrica...poze un pic mai incolo cu ea,nu am mai facut nimic pe masina......

raul_rebelul2005 03-12-10 20:44

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3862456)
Un proiect frumos din cate vad eu....se pare k se munceste la masina si astept sa vad numai rezultate bune....vad k abordezi un stil mai diferit la capota sunt curios cum o sa iasa....spor la munca:peace:

da ii mai deferita capota fata de altele,nu prea mi-a placut grila sudata pe capota cum am mai vazut la altii,nu ca nu a iesit frumos dar mie nu mi-a placut si am zis sa o prelucrez peste grila,poate iese mai frumos.....

ovidiuracing 05-12-10 00:36

bafta la ce iti doresti sa faci pana acum ai inceput foarte bine

..TheOne.. 12-12-10 21:48

imi place cand vad ca cineva asa incepe sa se apuce de lucru..foarte frumos inceput mai bine nici nu se putea incepe acest proiect,

jantele imi plac mult cum au iesit ...te-ai luat dupa ursuletul MAB cumva?:D

i-ar da o suspensie mai joasa pe spate ai foarte mare distanta intre aripi si roata..

bafta cu proiectul ..

raul_rebelul2005 13-12-10 19:47

Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 3892125)
imi place cand vad ca cineva asa incepe sa se apuce de lucru..foarte frumos inceput mai bine nici nu se putea incepe acest proiect,

jantele imi plac mult cum au iesit ...te-ai luat dupa ursuletul MAB cumva?:D

i-ar da o suspensie mai joasa pe spate ai foarte mare distanta intre aripi si roata..

bafta cu proiectul ..

mersi,in legatura cu jantele m-am inspirat de la un prieten de-al meu din SM,care are un ursulet:).....distanta intre aripa si roata s-a format deoarece am inaltat-o ca freca spatele si o sa ii trebuiasca un timp pana se aseaja inapoi mai ales ca am mers toata vara cu ea asa,o sa ii pun suspensie mai calumea dar mai tarziu....poze maine cu ce am mai facut pe ea...

Wilgax 13-12-10 19:57

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 3894888)
mersi,in legatura cu jantele m-am inspirat de la un prieten de-al meu din SM,care are un ursulet:).....distanta intre aripa si roata s-a format deoarece am inaltat-o ca freca spatele si o sa ii trebuiasca un timp pana se aseaja inapoi mai ales ca am mers toata vara cu ea asa,o sa ii pun suspensie mai calumea dar mai tarziu....poze maine cu ce am mai facut pe ea...

yuhuuuu...pozeeee!:boogy::pelvic_th:woowoo:

raul_rebelul2005 14-12-10 12:58

7 Attachment(s)
la praguri am curatat rugina unde se baga cricu,am sudat gaurile si am dat cu sigilant suflabil,am scos chederele de la geam,asa greu se scot,daca nu ai grija,le indoi pe toate si nu le mai poti pune inapoi,s-a slefuit toata masina si gata pt.suflat,in 2 zile ii vopseaua pe ea....am pus si o poa cu pedalele M:)

Nosfer 14-12-10 15:09

Abia astept sa o vad cand iese de la vopsit. Felicitari, o sa iasa super masina.

Wilgax 14-12-10 18:02

Asteptam cu cea mai mare nerabdare PRODUSUL FINAL:D:D:D

PS:Smechere pedalele.:-)

All times are GMT +2. The time now is 22:14.

- Copyright 2026 4Tuning