![]() |
Re: E36 - ZKL
Cel mai mult imi place ca se avanseata fenimenal de bine si de rapid!Astept cu nerabdare sa-l vad cum arata vopsit.Spor la munca in continuare.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Imi plac cum ai iesit aripile......roluite aproape de maxim8).Chiar astept cu nerabdare produsul final.
PS:Nu stiu ce profil ai la gume dar incearca sa gasesti profil mai mic. |
Un proiect frumos din cate vad eu....se pare k se munceste la masina si astept sa vad numai rezultate bune....vad k abordezi un stil mai diferit la capota sunt curios cum o sa iasa....spor la munca:peace:
|
Va iesi o masina frumoasa pana acum incepe sa prinda forme pe la aripi pe la capota,bafta cu ea
|
pe aripile spate? ai si fibra??sau doar kit ??:) sunt curios cum a astupat "taietura de flex":D...banuiesc ca fibra peste si teroson p interior nu ??:)...ai iesit marfa rau pasajele !
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
bafta la ce iti doresti sa faci pana acum ai inceput foarte bine
|
imi place cand vad ca cineva asa incepe sa se apuce de lucru..foarte frumos inceput mai bine nici nu se putea incepe acest proiect,
jantele imi plac mult cum au iesit ...te-ai luat dupa ursuletul MAB cumva?:D i-ar da o suspensie mai joasa pe spate ai foarte mare distanta intre aripi si roata.. bafta cu proiectul .. |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
la praguri am curatat rugina unde se baga cricu,am sudat gaurile si am dat cu sigilant suflabil,am scos chederele de la geam,asa greu se scot,daca nu ai grija,le indoi pe toate si nu le mai poti pune inapoi,s-a slefuit toata masina si gata pt.suflat,in 2 zile ii vopseaua pe ea....am pus si o poa cu pedalele M:)
|
Abia astept sa o vad cand iese de la vopsit. Felicitari, o sa iasa super masina.
|
Asteptam cu cea mai mare nerabdare PRODUSUL FINAL:D:D:D
PS:Smechere pedalele.:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:14. |
- Copyright 2026 4Tuning