Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   connex vs. orange (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2232-connex-vs-orange.html)

tng 26-11-04 13:58

Sunt pe CONNEX de 3 ani si sunt multumit.(1 an abonament si 2 ani cartela Kamarad) :wink:

minirally 02-12-04 20:20

eu-s pe connex de 3-4 ani..si..n-am nimic de reproshat,decat in zonele rurale,unde orange`u il face :wink: cat despre zapp...nu faceti prostia! :) e bun pt net,modemu e destul de rapid,insa mobilu e cam...cahh!servicii prostutze..bla bla bla...

Lemeleul 02-12-04 20:31

Am abonament la connex de 5$ -vechime 6 ani si abonament la orange 9$ - vechime aprox 2 ani!!!
Ma gandeam la oferta asta de la zapp cu abonamentul de 10$ si 500 min in retea si 30 nationale!! Ce parere aveti? Cum sta zappul cu semnalul??

minirally 02-12-04 20:36

prrroooossst!cel putin eu asa am observat cu al meu...

EvLSant0S 02-12-04 20:53

BIS BIS . connex ruleaza , parerea mea, mai ales daca ai prins un cent 500 esti OM

sunwater 03-12-04 07:56

connex

votez cu CONNEX .. abonament de 5 ani.. connex cent + minute gratuite :lol:

MaF|OtU 03-12-04 08:56

Am votat ORANGE :!: Am 3 telefoane in casa pe ORANGE :arrow: nu puteam sa imi iau pe connex

tng 05-12-04 12:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lemeleul\"
Am abonament la connex de 5$ -vechime 6 ani si abonament la orange 9$ - vechime aprox 2 ani!!!
Ma gandeam la oferta asta de la zapp cu abonamentul de 10$ si 500 min in retea si 30 nationale!! Ce parere aveti? Cum sta zappul cu semnalul??

La Zapp ai semna numa daca esti in orase,la sate sau pe distantele intre orase nu ai mai deloc.Cat despre cele 30 min nationale iti spun ca se duc ff repede.
Net`u la zapp e de tot ***`u.Cei de la zapp zic ca ai rata de nush cat(mare oricum) dar de fapt ea nu trece de 16k/s(si asta in vreame buna).

Ma uit la unii care au postat si care zic \"yo am tel mob de 4 ani...\" si ei au 15 ani si poate nici aia implinitzi. :lol:
Voi v-ati nascut cu mobilu`n mana ? :lol:

DonHacker 05-12-04 16:14

:)

Eu votez cu Connex-ul dar eu din pacate momentam am Zapp ! MARE PROBLEME sunt telefoanele care sunt de la jalnice in jos ! SUB ORICE CRITICA ! dupa nici 2 luni de folosit telefonul mi-au cazut suruburile si acuma vorbesc la telefon in timp ce strang telefonul cu mana stanga sa nu cada de tot ! La internet e asa si asa ! Dar SINGURUL AVANTAJ LA ZAPP este ca data si ceasul nu iti raman NICIODATA IN URMA DEOARECE TOATE SUNT SETATE DIN BUCURESTI LA FEL !!!! Faceti un test daca nu ma credeti ! Toate au aceeasi data si ora iar cand se schimba ora se schimba automat . Inca ceva,telefoanele astea color cu 262.000 de culori le potzi fute(pe romaneste vorbind) sunt EXTRAORDINAR DE PROASTE,primul lor model de telefon Hyundai H100 il intrece.Taica-meu are unul de ala..adik a avut pana nu l-a aruncat de pamant,deoarece se intrerupe in mijlocul discutiei.E foarte slab.Dar pentru firme ZAPP-ul e ca si RAIUL DE PE PAMANT !!! nu ?

Lemeleul 05-12-04 18:43

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
Eu votez cu Connex-ul dar eu din pacate momentam am Zapp ! MARE PROBLEME sunt telefoanele care sunt de la jalnice in jos ! SUB ORICE CRITICA ! dupa nici 2 luni de folosit telefonul mi-au cazut suruburile si acuma vorbesc la telefon in timp ce strang telefonul cu mana stanga sa nu cada de tot ! La internet e asa si asa ! Dar SINGURUL AVANTAJ LA ZAPP este ca data si ceasul nu iti raman NICIODATA IN URMA DEOARECE TOATE SUNT SETATE DIN BUCURESTI LA FEL !!!! Faceti un test daca nu ma credeti ! Toate au aceeasi data si ora iar cand se schimba ora se schimba automat . Inca ceva,telefoanele astea color cu 262.000 de culori le potzi fute(pe romaneste vorbind) sunt EXTRAORDINAR DE PROASTE,primul lor model de telefon Hyundai H100 il intrece.Taica-meu are unul de ala..adik a avut pana nu l-a aruncat de pamant,deoarece se intrerupe in mijlocul discutiei.E foarte slab.Dar pentru firme ZAPP-ul e ca si RAIUL DE PE PAMANT !!! nu ?

:? :? :? :? :? :?: :?: :?: :?: :?:

CeReS 06-12-04 11:02

eu am de 6 ani abonament CONNEX
sa fac o comparatie nu pot, ptr ca nu am avut niciodata altceva

DonHacker 08-12-04 20:06

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"Lemeleul\"
Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"

:? :? :? :? :? :?: :?: :?: :?: :?:

What ? :?: :?: :?: :?:

CT-87-ADY 08-12-04 20:54

Connex rullzz
Orange SUX! :D
Connex conduce cu 70% :P

DonHacker 09-12-04 19:36

:)

ye CT-87-ADY :)))) ! Connex rullz !

iasi_drifter 03-01-05 15:39

bye bye cartela orange si rdstel
bun venit abonament connex ore favorite oferta de sarbatori, noul telefon si cd playerul cadou la conectare
mai tin si telul de la orange pt cei care ma suna de pe orange ca mai am si credit si valabilitate inca destule luni si evident si perioada de gratie, iar pe rdstel vb pe moka in reteaua Romtelecom, in rest de acum: CONNEX! :)

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning