Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Nova Parerea voastra (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/22299-nova-parerea-voastra.html)

Laurentiu Rosu 10-09-06 22:08

Re: Nova Parerea voastra

8 Attachment(s)
Salut baieti si scuze ca nu am mai raspuns dar am avut probleme tehnice cu PC si sa fiu sincer si putina lipsa de timp.
Acum cum am mai zis o sa pun niste poze cu masina vopsita..
Dar sa nu va luati de mine ca inca nu e gata ...Mai am putin de lucru la grila fata(aceea dintre faruri) si la gurile de aerisire din Bara.si de asemenea in spate...esapamentul si eleronul...in rest masina este aproape gata..
;) Uitati pozele:

Laurentiu Rosu 10-09-06 22:09

Imi pare rau pt claritate dar sunt facute cu telefonul...daca gasesc o camera..poate fac altele;)

Laurentiu Rosu 10-09-06 22:11

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 549542)
am si o o nova gt as vrea si eu sa te intreb daca poti sa-mi faci si mie cadranele asa ca ale tale sunt super misto

pai in primul rand ar tre sa imi spui unde stai sau sa imi dai un id de messenger sau nr de tel ceva..ca sa putem vb..si vedem noi

dereck 10-09-06 22:12

spiolarele alea sunt de cielo nu ? sincer bara aia din fata de deasupra la spolar nu s potriveste iar spatele parca e ridicat rau...

Laurentiu Rosu 10-09-06 22:15

Quote:

Originally Posted by dereck (Post 549606)
spiolarele alea sunt de cielo nu ? sincer bara aia din fata de deasupra la spolar nu s potriveste iar spatele parca e ridicat rau...

Sa fiu sincer mie nu mi se pare ca fata ar avea ceva..iar la treaba cu spatele asa e ...este ridicat..dar cum am mai spus nu pot sa ii fac chiar orice ca deocamdata nu merg eu cu ea...ci tata iar el nu vrea sa faca modificari de suspensie deocamdata..dar poate il conving pe viitor:D

Laurentiu Rosu 10-09-06 22:16

adik spatele nu e ridicat ..e asa cum e ea din fabrica..pt ca in mare parte masina este originala FF Putine piese au fost schimbate..in rest e orig.

danutSZY 11-09-06 01:31

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 528419)
10 mii o bricheta, vreo 15-20 de brichete :) iese treaba buna!

exact.......asa am facut si eu dar am pus si o rezistenta de 1kilo ohm ca altfel se ard in 2sec......nu stau mai mult aprinse

Spark 11-09-06 16:41

nu mia ushor e sa legi 2 sau 3 leduri din alea in serie ?

Laurentiu Rosu 11-09-06 18:52

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 550447)
nu mia ushor e sa legi 2 sau 3 leduri din alea in serie ?

Ledurile nu se leaga in serie din cate stiu eu si sincer nu cred ca o sa mearga...cel mai simplu e cu rezistenta de 470 ohm..mere perfect

Spark 11-09-06 18:57

nush` ... eu asa mi-am pus in cap ca o sa fac ...
si nah .. cand o sa incer iti spun ce a iesit oky ? :)

Laurentiu Rosu 11-09-06 21:59

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 550567)
nush` ... eu asa mi-am pus in cap ca o sa fac ...
si nah .. cand o sa incer iti spun ce a iesit oky ? :)

Chiar te rog..si eu sunt curios daca merge asa..adik ar fi mult mai simplu..si ca sa te ajut ti spun ca un led merge teoretic la 3V si ar trebuii (Tot teoretic) sa legi 4 led in serie sa ajungi la cei 12V ai masini..si inca o chestie..sa tii cont de polaritate ca Ledu' e defapt o dioda si tre sa pui + la + si - la -..
Succes si inca odata sa ma anunti si pe mine daca mere;)

Spark 11-09-06 23:59

oky ... stiam de chestia ca ledu` merge la 3 v si ca imi tre 4 ca bateria are 12

cand o sa incerc .. fi sigur ca iti zic si tzie :)

da` unde mai vreisa pui leduri pe masina ?

Laurentiu Rosu 12-09-06 14:33

pai as vrea sa pun in loc de neon sub scaun...si cu o tabla striata de aluminiu ar arata super...si nu numai asta ..mai multe locuri poti sa le iluminezi cum ar fii clapeta de la deschidere usa sau chiar sub masina lgate in paralel cu sistemul audio..asta chiar ca ar da bine:D..parerea mea..si cat de curand o sa incerc;)..dupa ce aflu daca merg:D

Spark 12-09-06 15:02

mai bine incearca u .... ca pana incerc eu a trece ceva vreme ...
oricum ... teoria ca teorie ... si teoretic ar trebui sa mearga ... ca si ledu` ii cam ca orice alt bec ... deci ar trebui sa se poate ...

si eu la asta m-am gandit cu leduri din astea amadarte in loc de neon under car ... pozitzionate la unghiu potrivit ... si se vad fain :)

oricum .. lucruri din astea noi si cu umpic de inovatzie trebuie ;)

Laurentiu Rosu 13-09-06 16:14

pai oricum ce incercam noi sa facem e fumata de mult cu led sub masina..pentru ca din cate stiu eu un sistem de iluminare bazat pe led e in jur de 5 mil cu mai multe culori variatii de iluminare si posibilaitatea de a le lega la sistemula audio..asta e chiar tare:)..da cu putina ingeniozitate ..ca asa e ramanu...facem noi sa mearga la fel dar la un pret mult mai mic...;)

All times are GMT +2. The time now is 13:17.

- Copyright 2026 4Tuning