![]() |
Re: Renault Megane 2.2 1.5dci
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai intarzie putin proiectu de replci de rs:arrow:
|
Pfff nasol.
Vinovat? casco? acum ar fi o sansa cu ceva spaga sa faci rost de bari 8) |
Masina mea era parcata in fata cabinetului. Pe jos nisip, tractiune spate. Omu a venit de a latu si Dumnezeu i a pus masina mea in cale. Altfel lua stalpul fix in usa lui si cine stie ce iesea atunci. Omu are RCA la Astra si am incercat astazi sa vorbesc dar se pare ca trebuie comandat exact ce i pe masina. Asta e sistemul de la Astra. Mai incerc maine cand vine inspectorul sa vada ce si cum. Din ce au vazut mecanicii cel mai rau e ca trebuie schimbata puntea spate. In rest aripa, stop, bara spate+toate plasticele de sub
|
Pacat...
Doar sa schimbi puntea nu ar fi o problema, mai rau este sa nu se fi deformat toata caroseria, sa nu mai vina cea noua pe prinderi. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Am vorbit asta seara apropo de ce urmeaza maine. Oricum...mare pierdere de vreme. Din punct de vedere al mecanicilor nu mi fac nicio problema. Totul e ok. Astra are intradevar sistemul cu bursa de piese. Ce nu mi convine de nicio culoare(asta e..n am ce face momentan): o sa am 3 amortizoare vechi...unul nou, 3 cauciucuri de iarna second, unul nou. E ca naiba cu sistemul asta pentru ca imi gasisem suspensie reglabila Raceland la 260 de euro si as fi vrut s o fac acum cu totul dar din cate am inteles nu prea am nicio sansa. Sper sa reusesc sa dau acum toate bandourile la vopsit..sa ma aleg macar cu asta. Nu cred ca e asa rau indoita masina sa nu se mai potriveasca noile elemente.
Legat de protectia din usi contra apei...e o problema. Trebuie rezolvata neaparat. Mersi mult de sfaturi |
Mare atentie la ''suspensie reglabila Raceland la 260 de euro'', eu nu prea am incredere in piesele ieftine si suspensia nu este de neglijat... suspensia tine masina pe sosea!
Eu am dat numai pe arcuri suma respectiva. Bafta cu reparatia masinii, ai grija sa nu ramana diferente de nuanta la elementele vopsite ca arata rau. |
Dupa cum ma asteptam..am pierdut toata ziua numai cu masina. Masina e ok. Nu se pune problema de sasiu stramb sau alte prostii. Piese de schimbat sunt o gramada. Se pare ca la impact s-ar fi dereglat ceva si pe la rotile fata. In afara de ce e la exterior mai sunt de schimbat tone de plastice pe sub. Numai am decat sa astept sa fie gata sa pot comanda kitul de RS. Legat de suspensie...ma poti ajuta cu un link ceva sa vad si eu o suspensie adevarata cu arcuri si tot ce trebuie?
|
poti incerca aici,
|
Tot de acolo le-am luat si eu ;)
|
Imi pare rau de accident. Sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai parte de probleme cu ea.
Bafta la modificat. @nonic ai un link cu masina ta sau o poza cu arcurile pe masina ca vreau sa imi iau si eu tot de acolo :) Ms. |
6 Attachment(s)
Mai e putin. Trebuie sa mai vina bara spate(a mai venit odata dar era deja sparta sau indoita...nu am inteles prea bine) si contraaripa. Sper saptamana asta sa fie gata ca deja fierb:))
|
4 Attachment(s)
Masina e gata...Intre timp am cheltuit si toti banii care trebuiau investiti in ea:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning