![]() |
jantele alea il dau inapoi..deh nu se poate si look si performanta, cel putin in cayul de fata. cele de tabla erau mult mai usoare insa tot nu ar fi insemnat mare lucru :?
|
A mai spus-o cineva dar trebuie sa o repet si eu.
Felicitari posesorului de LOGAN pentru ca ne-a aratat ce poate masina. Cu totii erati curiosi nu ? A avut curaj si a fost primul care ne-a aratat-o. Felicitari si tine-ne la curent cu evolutia lucrurilor |
bine logan
si bmw e bmw :twisted: |
Ma bucur ca vad ca totusi unii oameni apreciaza Logan-ul lui Andrei si munca + banii investiti in acea masinuta! Eu sunt de parere ca merita tot respectul! :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap
|
bravo cobra si sper ca nu te vei supara cand voi zice dar invingatorul (moral) a fost andrei...mult curaj si mult respect pentru un om care incearca de arate ceva total fascinant.
P.S Am eu impresia sau plecarea a fost total gresita?? (ma refer la logan) |
foarte frumos LOGAN-ul ... s-a tinut bine ... poate ceva poze mai de ansamblu?
|
avand in vedere ca el a zis ca are 102 cai pe o masina de 900 de kile si un motor nou, iar eu am 120(oare :roll: ) de cai pe 1300 kg si un motor de 25 de ani ....nu stiu cine e invingatorul moral.
Plecarile la nici una din masini nu a fost gresita (pt ca au fost 2 curse cu acelasi rezultat) oricum intradevar tot respectul pt masina si mai ales pt om care mie mi sa parut foarte de treaba. si el si bestie si behu :wink: |
Felicitari C00bra pentru victorie , felicitari Andrei pentru Logan, felicitari 4tuning pentru montaj ! :wink:
|
Bmw-ul este invingator la toate capitolele, si moral, si efectiv si ce vreti voi...laudabil ce a facut proprietarul, asta fara discutie, dar eu sincer n-as fi facut asa ceva nici daca ma dadeau banii afara din casa...poate e doar parerea mea...
|
Respekt Coobra, Santos si la toti baietii adevarati! Si spun asta din partea mea Bestie, a lui Behu si a lui Andrei (Vericu'). Intr-adevar plecarile au fost bune la cursele cu Coobra, la cea cu Cielo a ratat Andrei a doua... asta e, se mai intampla! Oricum, inca o data respect si multumiri tuturor care au fost acolo! In legatura cu invingatorul, ce mai e de spus, Coobra a castigat, jos palaria! Dar totusi nu pot spune nici ca Andrei s-a facut de ras! A iesit bine per total! Sper sa ne mai vedem! :wink: :lol:
|
masina arata bine dar cam slabuta la motor shi cam instabila da arata bine cu jentile shi sistemul de evacuare
|
stai linstit, ca acest andrei are multe in cap , logan asta are mare potential .. cel putin in mana lui andrei , nu se opreste aici cu modificarile
Bestie , acum ca am nr tau de telefon ,o sa vb mult mai des , esteti invitati la noi acolo cand vreti voi numa` sa datzi un tel inainte sa ziceti cu cine si cum veniti :D Inca o data , mi-a facut mare placere sa te cunosc , si p tine si p andrei , :D pe behu il stiam :D de mult :D Cand m-a lasat cu un picior pe afara :D el crezand ca sunt in masina :D odata... demult :P ahh ce marfa era atunci :D behule , sa mai veniti tata , sa mai merem la un suc ceva , sa mai vb :D va asteptam ! b`bye |
Ma bucur ca exista si unii care apreciaza totusi Loganul lui Andrei! Si Santos, mi-a povestit Behu de faza aia cand era sa te piarda.... imi pare rau ca n-am prins si eu vremurile alea! Asta e, cine stie... poate, poate... :twisted: Oricum, cum ai zis si tu, vb la tel poate ne mai vedem! :wink:
|
rs ziceai ca dacia tot dacie ramane....probabil uitzi de cursa de la mare cand o dacie 1300 a dat clasa la multe masini mult mai puternice decat ea... :lol: respekt maxim ptr propietar,cat despre cobra il invit sa se dea si cu mine odat,am tot motor de renault,e vb de o laguna sa revansez loganul.....cobra astept mailu tau sau un tel la 0723881377.
|
gologanul asta era ieri cu roata blocata la udriste... parcase fix in mijloc... :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning