![]() |
Re: merita un R5 a fi tunat ?? datim o ideie
asta cam asa e si @ mr BNZ,crede-ma chiar ardem toti de nerabdare sa terminam cu ele si sa ne bucuram de bijuterii..:D
|
tine doar de ce vrei de la masina aia si ce bani ai de bagat. Da, 1.4 este un motor vechi, odata ridicat este lipsit de fiabilitate, consuma exagerat etc, dar eu nu cred ca varianta mai buna este 1.7 volvo. O fi mai fiabil, dar problemele care le ridica partea de eletronica, presiune si toate adaptarile la transplant costa prea mult. E posibil Adi sa fi optat cel mai bine, ramane de vazut.
Mai jos aveti niste filmulete cu un r5 din grecia, care a avut ca baza de plecare un motor 2.0 de megane, urcat la 550 hp la presiune 1.8 .... https://www.youtube.com/user/MHTSOS5 |
Ai fi surprins sa sti cat costa adaptarile pentru transplant...;)
|
... dar la ce stie sa faca acea masinuta din grecia, eu zic ca merita cu varf si indesat acele cheltuieli. multumirea sufleteasca care o ai de la privirele competitorilor tai este ceva care nu se poate masura. e ceva unicat acest sleeper ! acesta este punctul meu de vedere.
|
https://www.youtube.com/watch?v=D6-Mk...e=channel_page
aici pare sa se dea cu un carrera 4s, daca intelegeam greaca era si mai bine, poate ne traduce careva, oricum ... par sa se amuze de rezultat :D |
super ..chiar am vazut multe R5 aici...si grecii chiar stiu sa tuneze masini :D
|
Da ? ...hai mai da-ne exemple despre cum stiu grecii sa tuneze masini !
|
grecii sunt inaintea noastra cu multi ani...
|
...sa sti ca am vazut ceva masini facute frumos si cu bun-gust pe acolo,printre care era un reno 5 gri cu 1.8 16s si o broasca tare rau.Pe astea le-am tinut minte ca mi-au placut mult dar erau ceva masini oricum...
P.S. Bine...am vazut si ceva kitch'uri ca pe la noi :D |
3 Attachment(s)
eu zic ca se merita sa cumperi un r5 si sa`l modifici putin!
|
|
Sorry ca ma bag int topic asa...da 5-u ala albastru ala are 480 de cai....am vorbit putin cu omu pe net...el se bazeaza pe clasica putere din BOOOST cat cuprinde....:D
|
Si parerea mea....e ca pe departe englezoii sunt cei mai avansati in materie de modificari, tuning din lume...de ex: luam WRC-u, Ford-M-Sport anglia, Subaru- Prodrive anglia....Mitsubishi- Rally Art anglia...si mai sunt multe pe langa....bineinteles e parerea mea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning