![]() |
Re: Tico GR 92 STF
frumoasa culoarea :)
|
1 Attachment(s)
Mersi... trebuia sa iasa ca asta din poza, dar cred ca Policolorul are codurile diferite sau nu stiu cei de acolo sa prepare vopseaua.
|
4 Attachment(s)
O mica modificare: niste stopuri clare... bineinteles albastre :)
|
Quote:
P.S. Vopseaua nu trebuia sa sara in halul ala ,se vede ca nu a facut priza de loc pe bara ,in afara de asta ai lufturi mari in zona farurilor si a capotei,stopurile alea albastrite sunt motiv de ramas fara talon ! |
Vopseaua a sarit pt ca aveam luneta inghetata si nu am vazut un stalp din parcare. Farurile nu prea au fost aranjate... cand am montat piesele dupa vopsit nu aveam mult timp de pierdut. O sa le asez acum, cand se incalzeste afara. Capota ramane asa, nu am ce sa ii fac. Era intr-o stare foarte proasta cand am luat-o si mai mult de atat nu am avut ce sa ii fac.
|
Mai bine puneai folie albastra pe niste stopuri stoc, mai ales ca nu se vad deloc stopuri alea clare. Parerea mea
|
Quote:
|
Pe stopuri am dat 30 de lei dar erau ingalbenite. Asta e motivul pentru care le-am vopsit. Daca le faceam rosii nu rezolvam nimic, asa ca le-am facut albastre.
Jante nu o sa iau prea curand. Tot orasul e plin de gropi si nu vreau sa merg cu 20 km/h sau sa le indrept in fiecare zi. La Opel am jante pe 17" si stiu cum e sa ocolesc fiecare groapa, nu vreau sa fie si asta la fel. |
Si ale mele s-a ingalbenit dupa 2 ani (asta spune mult despre calitatea lor ) insa le-am dat cu un strat fff.subtire de fumuriu !
|
Un tratament cu xerapol oare imbunatateste cu ceva?
|
Mai bine le freci cu smirghel de 2000 si le dai lac. Asa poti sa le schimbi si culoarea daca pui putina vopsea in lac.
|
nu merge cu xerapol si cu nici un polish de nici un fel deoarece se ingalbenesc cu totul , nu doar la suprafata, deoarece nu sunt tratate UV.
|
Ale mele aveau si cercul rosu din interior decolorat. A trebuit sa il vopsesc si pe ala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning