![]() |
Re: Porsche 997 Turbo Vs Lamborghini Gallardo Vs Sl 55 Amg
Quote:
|
asta e parerea voastra...dar sunt alti care aleg lambo..si alti sl...eu aleg 997 normal...dar nu toti iubesc porsche
|
Cand vrei o masina turbo cu tractiune integrala si ai de ales de la Nissan Navarra la Range Rover Diesel e cam mare pretul Porsche-ului.
Cand vrei un Audi cu tractiune integrala si usi care NU se deschid in sus un A4 TFSI Quattro e mult mai ieftin decat Gallardo.Pentru cel care vor unul cu V10,o sa apara R8 in curand. Serios vorbind,911 Turbo are pretentia de supercar.Un supercar nu are tractiune integrala.In afara de asta,in majoritatea testelor e sub Gallardo ca sa nu mai vorbim de F430.Iar comparatia cu Murcielago e puerila.911 GT3 e masina pentru cei care vor un supercar care nu e chiar supercar. SL55 pe de alta parte,desi mai lent decat celelalte doua,isi indeplineste perfect scopul de roadster/coupe luxos,fiind cel mai bun in domeniul sau.Intre un supercar prost si un roadster luxos excelent,prefer masina care isi indeplineste cel mai bine scopul. |
Porsche 997 Turbo nu e supercar, GT3 nu e chiar supercar, Gallardo nu e, nici Evo VI si VIII/IX, nici Subaru WRX STI... nici macar Bugatti Veyron nu e supercar, toate au tractiune integrala si deci trebuie sa fie niste Range Rover sau Nissan Navara ceva mai perfectionate :D :p evident, o astfel de opinie nu poate fi decat penibila si mesajul care o exprima inutil. Prietenii stiu de ce
~Nautilus |
race esti un terminat frate daca tu chiar crezi in afirmatiile tale...chiar poti sa treci din nou linistit la nfs si lasa-ne pe noi prostii sa credem ca 997 turbo e o masina tare
|
nu stiu daca ati vazut testul quattroruote de pe luna august:
1.ferrari f430 f1 2.lamborghini gallardo 3.porsche 911 turbo 4.ford gt 5.dodge viper 6.chevrolet z06 Deci porschele e peste americane dar e un pic sub lambo si u pic mai mult sub ferrari. Mercedesul nefiind bagat in calcul. Clasamentul e facut pe baza de punctaj in functie de performante, comfort, manevrabilitate. Cred ca ar trebui totusi luat in considerare. Mercedesul cred ca ar castiga doar la comfort si la faptul ca ar putea fi condus mai usor de soferii amatori. Tind totusi sa cred ca 911turbo e peste gallardo si peste sl55. |
...::: Porsche :::...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Testul facut de Quattroruote impreuna cu Road&Track e destul de controversat.In primul rand pentru ca toate cele 6 masini au scos timpi mai prosti la acceleratii decat in orice alt test (ei au dat vina pe vreme,altitudine si suprafata pistei),si in al doilea rand pentru ca italienele au avut pneurile standard schimbate cu Pirelli Corsa.Pneurile de pe 911 s-au uzat cel mai mult,concluzia lor fiind ca au fost cele mai aderente la temperaturi mici.Ceea ce mi se pare corect: pe un 4x4 pui pneuri de iarna :lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
La masini capabile sa mearga cu 300 km/h schimbarea pneurilor in functie de anotimp e o necesitate, nu se merge la -20 de grade cu aceleasi cauciucuri ca la +30. Comentariul e inutil Mercedes-Benz SL55AMG e un roadster luxos, dar nu se poate compara ca manevrabilitate cu orice 911 modern, asa cum nici BMW M6 nu s-a dovedit in test mai bun ca GT3, fata de care avea aproape 100 CP in plus. ~Nautilus |
Quote:
Pai atunci un Civic care e ceva mai rapid decat F50 in linie dreapta sau un Camaro care il spulbera de-a dreptul,ambele modificate grav evident,sunt tot supercar-uri ? Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu stiu de ce tot aveti impresia ca supercar-urile usor de condus si utilizabile in viata de zi cu zi sunt mai mult decat un moft.Singurii care vor conduce asa ceva cotidian sunt cei cu probleme de personalitate,de la care vor sa distraga atentia cu masina.Un supercar trebuie sa fie rapid,greu de condus,salbatic,sa ofere senzatii extreme.Pentru mers relaxat intr-o masina "idiot proof" exista Audi A6 TDI Quattro. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
~Nautilus PS astept interventia unui moderator in discutia noastra off-topic :p |
Quote:
Parerea mea e k cea mai tare dintre cele 3 e Lambo pt k arata intr-un fel si pt k, cand zici LAMBORHINI s-a cam terminat smecheria, la noi in tara e cam nasol pt k avem drumuri de nasoale si daca ar fi sa-mi cumpar din nou o masina fitoasa as alege porsche pt k eu cred ca e f rezistent in RO, Mercedes nu il pun la socoteala pt k nu-mi place. Multumesc |
Quote:
Quote:
~Nautilus |
Quote:
|
lambo.atit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning