![]() |
Re: Taxiuri
MDF vbim maine , maine tre sa imi vina si K750`u de la reparat si merem. vb pe messss
|
Offtopic: DaBotta, pe tine cand te mai vede omu` la un meeting WSR ? :D
|
valerutzz cand oi avea si io mai mult timp :P ca vinerea in general is asa de ocupat , dar facem o data timp sa fie.
@MDF ***ate pestii cand intri pe mess da un buzz , audibles alea alea sa merem la vanatoare de taxiuri :P |
La Taxiuri cred ca noi stam cel mai bine,daca nu va supar......adica in Satu Mare......
|
raul nu in Satu Mare era firma aia de taxiuri care au numa A8 , A6 , PASSAT , VECTRA , E Class , S Class si numa masini dastea de lux ?
|
da..intr-adevar s.m e mai tare ca oradea....
VIP parca se numeste compania...sau cum ?! ...am vz shi un grand cherokee acolo :)) |
Si la asa masini ce tarife se practica prin SM?
|
DaBotta nu stiu ce ai vazut tu pe la noi dar sunt vreo 2 firme care au masini faine,printre care le-ai enumerat si tu,atatea tot apar ca nici nu mai stiu,BH-07-MDF da VIP se numeste firma,mai este firma PRIMA care au masini faine,Peugeot 307,407,BMW seria 5,Mertane.....etc.Ariana nu au tarife mari,pt.ca is prea multe firme si orasul e mic si ii mare concurenta.....numa bine.pa.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu pot sa zik k nu avem mashini faini la taxi...da mnoah dupa cum am citit la voi is 2 firme cu mashini tari...asa k nu ne punem cu voi :D
|
PRIMA TAXI :D http://www.primataxi.ro/ro/index.php?page=parc#stayhere
|
Da aici se vede ce avem,astia is cei mai tari la masini....deocamdata......
|
auch...ma mut serios....pt asa taxiuri :D
|
Altii le inchiriaza si pentru nunta......sau sa se plimbe,11.800/km costa.....deci?Ii cam scump un pic....asa cred eu....nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning