Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Intalnire colectionari Buzau (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/220565-intalnire-colectionari-buzau.html)

sergini0 02-01-11 22:38

Re: Intalnire colectionari Buzau

A fost o întâlnire reuşită dar să sperăm că altă dată mai vine lume! :peace:

Cozmescu-Alin 19-01-11 13:18

Pe data de 30 Ianuarie 2011 va avea loc urmatoarea intalnire a colectionarilor buzoieni.
Deocamdata suntem 2 oameni care vin sigur si lista este deschisa. Puteti venii cu un bburago 1/43 sau cu un CMC 1/18 important e sa ne intalnim intr-un local si vorbim/bem ceva.

Lista este deschisa:

Cozmescu Alin
Botnaru Sergiu
...

MeMutzu 19-01-11 19:33

Prezent nu stiu de ce nu te-ai gandit la mine de prima data:sad:

MaDD_RocK 25-01-11 16:47

Salut. Am vorbit cu Laur si vin si eu :) Ma va tine el la curent pentru ca eu nu prea frecventez forumul. See ya
P.S: ma cheama Vodarici Sorin

Cozmescu-Alin 25-01-11 18:51

Quote:

Originally Posted by MaDD_RocK (Post 4019715)
Salut. Am vorbit cu Laur si vin si eu :) Ma va tine el la curent pentru ca eu nu prea frecventez forumul. See ya
P.S: ma cheama Vodarici Sorin

Imi pare bine de cunostinta:)
Am vorbit va veni si userul cipilica + unul sau doi prieteni de ai lui! Sa vedem daca madalin si decodat vor veni si ei.

MeMutzu 25-01-11 18:53

Sa speram ca vor veni. Altcineva...???

Madalyn Boss 29-01-11 12:00

nu voi veni ca sunt in Brasov ... nu stiu cand mai ajung prin Bz

sergini0 29-01-11 18:48

În afară de Mădălin sper că pot să vină cei care-au spus să vin, ne întâlnim mâine la 12:00 la Crâng din câte ştiu eu.

Cipilica 30-01-11 10:08

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4020104)
Am vorbit va veni si userul cipilica + unul sau doi prieteni de ai lui! Sa vedem daca madalin si decodat vor veni si ei.

Acum ma pregatesc sa plec. Voi avea doua machete 1/18, asa cum am vorbit. Din pacate vin singur :cry:.

MaDD_RocK 30-01-11 14:12

Foarte frumos a fost azi! Sper sa vin si data viitoare :D

Cozmescu-Alin 30-01-11 15:23

A Fost foarte tare! V-as zice o gramada dar il las pe sergiu sa povesteasca tot:D

sergini0 30-01-11 21:17

45 Attachment(s)
În sfârşit, după patru ore de prelucrat fotografii şi scris...:twisted:
Deci practic azi, pe la ora 12 ne-am întâlnit toţi la crâng şi am mers undeva înăuntru şi am stat la o cafea/suc, cu machetele pe masă, şi am vorbit despre ce machete ne plac, despre ce ne place la cele prezente, etc... Mie personal mi-au plăcut în special GT-R-ul lui Laur şi M3 Evolution-ul lui Florin, machete care nu mă aşteptam să aibă multe elemente extrem de reuşite. După aceasta am făcut fotografii cât de multe ne-a permis timpul, Florin a trebuit să plece, restul care am rămas am plecat afară pentru nişte fotografii la lumină mai bună. După ce-am stat o oră şi am făcut fotografii, cei patru care am rămas trei, ne-am mai plimbat şi după am mers fiecare spre casă...

Am participat următorii (ordinea în care suntem şi în fotografia cu grupul, de la stânga la dreapta):
Alin(cozmescu-alin): MV Augusta F4 New Ray 1:12
Laur(MeMutzu): Nissan GT-R AUTOart 1:18
Sorin(MaDD_RocK): Mercedes-Benz SLR McLaren Maisto 1:18
Sergiu(eu): Mercedes-Benz 190 2.3 AUTOart 1:18
Florin(cipilica): BMW M3 Sport Evolution AUTOart 1:18 + BMW M3 Sport Evolution "Cecotto" Edition AUTOart 1:18

Fotografiile le-am făcut la timp de expunere foarte mare, de aceea în unele, cine s-a aflat prin zonă şi s-a mişcat, a ieşit în blur aşa că l-am mascat cu nişte ":-)", ca să nu creadă nimeni că am ceva cu faţa lui (în afară de Alin:lol:). Restul fotografiilor făcute separat la machete vor apărea probabil pe topicurile cu machetele noastre în viitorul apropiat.
Am aflat la acest meeting mai multe lucruri utile, am cunoscut colecţionari noi, a fost cel mai reuşit de până acum. Să sperăm ca data viitoare să fim măcar la fel de mulţi şi măcar la fel de multe machete frumoase.

2010 31-01-11 20:40

Ca de fiecare data o placere pentru mine sa privesc aceste poze facute la intalnirile voastre:!:
Felicitari:!::!:

promo 01-02-11 11:27

foarte frumos....felicitari....

sergini0 01-02-11 19:33

13 Attachment(s)
Având în vedere că lumea s-a dovedit a fi interesată, pun şi restul fotografiilor cu E30-urile aici.

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning