![]() |
Re: Intalnire colectionari Buzau
A fost o întâlnire reuşită dar să sperăm că altă dată mai vine lume! :peace:
|
Pe data de 30 Ianuarie 2011 va avea loc urmatoarea intalnire a colectionarilor buzoieni.
Deocamdata suntem 2 oameni care vin sigur si lista este deschisa. Puteti venii cu un bburago 1/43 sau cu un CMC 1/18 important e sa ne intalnim intr-un local si vorbim/bem ceva. Lista este deschisa: Cozmescu Alin Botnaru Sergiu ... |
Prezent nu stiu de ce nu te-ai gandit la mine de prima data:sad:
|
Salut. Am vorbit cu Laur si vin si eu :) Ma va tine el la curent pentru ca eu nu prea frecventez forumul. See ya
P.S: ma cheama Vodarici Sorin |
Quote:
Am vorbit va veni si userul cipilica + unul sau doi prieteni de ai lui! Sa vedem daca madalin si decodat vor veni si ei. |
Sa speram ca vor veni. Altcineva...???
|
nu voi veni ca sunt in Brasov ... nu stiu cand mai ajung prin Bz
|
În afară de Mădălin sper că pot să vină cei care-au spus să vin, ne întâlnim mâine la 12:00 la Crâng din câte ştiu eu.
|
Quote:
Acum ma pregatesc sa plec. Voi avea doua machete 1/18, asa cum am vorbit. Din pacate vin singur :cry:. |
Foarte frumos a fost azi! Sper sa vin si data viitoare :D
|
A Fost foarte tare! V-as zice o gramada dar il las pe sergiu sa povesteasca tot:D
|
45 Attachment(s)
În sfârşit, după patru ore de prelucrat fotografii şi scris...:twisted:
Deci practic azi, pe la ora 12 ne-am întâlnit toţi la crâng şi am mers undeva înăuntru şi am stat la o cafea/suc, cu machetele pe masă, şi am vorbit despre ce machete ne plac, despre ce ne place la cele prezente, etc... Mie personal mi-au plăcut în special GT-R-ul lui Laur şi M3 Evolution-ul lui Florin, machete care nu mă aşteptam să aibă multe elemente extrem de reuşite. După aceasta am făcut fotografii cât de multe ne-a permis timpul, Florin a trebuit să plece, restul care am rămas am plecat afară pentru nişte fotografii la lumină mai bună. După ce-am stat o oră şi am făcut fotografii, cei patru care am rămas trei, ne-am mai plimbat şi după am mers fiecare spre casă... Am participat următorii (ordinea în care suntem şi în fotografia cu grupul, de la stânga la dreapta): Alin(cozmescu-alin): MV Augusta F4 New Ray 1:12 Laur(MeMutzu): Nissan GT-R AUTOart 1:18 Sorin(MaDD_RocK): Mercedes-Benz SLR McLaren Maisto 1:18 Sergiu(eu): Mercedes-Benz 190 2.3 AUTOart 1:18 Florin(cipilica): BMW M3 Sport Evolution AUTOart 1:18 + BMW M3 Sport Evolution "Cecotto" Edition AUTOart 1:18 Fotografiile le-am făcut la timp de expunere foarte mare, de aceea în unele, cine s-a aflat prin zonă şi s-a mişcat, a ieşit în blur aşa că l-am mascat cu nişte ":-)", ca să nu creadă nimeni că am ceva cu faţa lui (în afară de Alin:lol:). Restul fotografiilor făcute separat la machete vor apărea probabil pe topicurile cu machetele noastre în viitorul apropiat. Am aflat la acest meeting mai multe lucruri utile, am cunoscut colecţionari noi, a fost cel mai reuşit de până acum. Să sperăm ca data viitoare să fim măcar la fel de mulţi şi măcar la fel de multe machete frumoase. |
Ca de fiecare data o placere pentru mine sa privesc aceste poze facute la intalnirile voastre:!:
Felicitari:!::!: |
foarte frumos....felicitari....
|
13 Attachment(s)
Având în vedere că lumea s-a dovedit a fi interesată, pun şi restul fotografiilor cu E30-urile aici.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning