![]() |
Re: Espero VN 05 LGY
stiu ca nu da bine, eu am o agentie de publicitate, tre sa-mi fac si eu putina reclama prin oras, te mai vede omu isi mai aduce aminte de tine, mai da o comanda.
:) |
frumos eleronul...sa-l stapanesti sanatos :D
|
salut fa l culoarea masinii si o sa arate si mai bine ;)
|
in vara as vrea sa vopsesc toata masina o sa astept pana atunci, am vrut sa-l fac cu sprei da cu timpul se ia, sare vopseaua aia
|
Depinde ce spray,daca degresezi ine inainte si dai cu un spray mai de calitate si dai 2 straturi te tine
|
Espero VN 05 LGY
maine ma apuc de treaba sper sa dea bine o sa postez poze cu el dupa vopsire
|
Quote:
|
cine stie un tinichigiu bun si mai ieftin sa-mi fac si eu ploape la masina?
|
Quote:
|
erau mai ieftine alea si cu ce anume sa incep? ca nici nu mai stiu cu ce sa incep, ma gandeam si la niste inele cromate la bord da ince nu sunt decis cu ce sa incep
|
Quote:
|
Mai bine un bad boy look:lol:...te costa oleaca mai mult dar se merita:)
|
da mi-ar place mai ales cum are hyu da bine tare, stii vreun tinichigiu care ar putea sa-l faca?
|
stai usor...ca faci aceeasi greseala ca mine...decat sa dai 20 de euro..pe inele...faci bad boy look`ul...
ce vreau sa spun...ori te axezi pe interior..ori pe exterior..ca nu le mai scoti la capat...eu vreau sa`ti spun din greselile mele....;) eu m`am axat pe exterior..la mine interiorul este sub orice critica...dar ajung si la el:rolleyes2 trebuie sa gasesti un tinichigiu in focsani...nu se poate.. |
pai cred ca o sa dau o fuga pan la buzau sa-l fac unde l-ai facut si tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning