![]() |
Re: Vand VW Vento VR6
Quote:
|
De ce mah (cred ca a uitat o virgula, vroia sa spuna ca mai bine nu o dau decat s-o dau la banii astia).. Chiar e pret de supernova.. si comparatia nu exista intre cele doua masini.. nici la optiuni nici la nimic.. Si inca ma gandesc dak s-o mai dau sau nu..
|
Quote:
Bishop vad ca a inteles.Bafta |
aaaaaaa scuze
|
Up up up :d
|
Quote:
|
up si d la mine :D
|
hai sa ridicam :D
|
Inca un up.. haideti ca m-am plictisit de ele... :D
|
up ce sa facem ? poate nu imi dati si mie ...
|
frumoasa masina. daca ajuta..un up si de la mine :D desi mai bine ramane la actualul prop ca poate sta mai bine decat la un viitor prop care nu o merita... i s-a dus vorba pana departe! mereu am admirat motorul asta. :) succes in continuare!
si cam ce vrei sa iei in schimb? sau sunt prea indiscret... |
Mersi! Leon 1.8T sau E46.. asta dak o dau anul asta.. dak nu.. o pastrez si diferenta de bani pt cele doua va intra in ea.
|
sincer mi`as dori`o eu .. da deocamdata chiar stau foarte prost cu banii .. si masinile care le am eu nu cred ca te`ar interesa ... iti doresc succes la vanzare si promit ca o iau eu daca fac rost de bani si nu ai dat`o .. bafta inca odata , masina arata fff bine
|
LEEEON! ramai la VAG. ai kituri turbo enorm de multe..si vad ca iti place sa te joci cu ele :D
|
Ala l-as vrea dar au devenit cam rare la vanzare. Tocmai pt turbo si pt ce modificari pot sa-i fac il vreau :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning