![]() |
Re: Challenge 3 || Re'styling TRABANT2 006
Quote:
|
Quote:
|
Am fost cam suparat, dar mi-a mai trecut.
Multumesc oricum lui TopArt, ad1 si AceAxel pentru incurajari. |
n-ai pt c... asa e frumos... sa ne sustinem si sa ne ajutam intre noi ....
si eu am fost suparat dupa concursu de al 4tuning day... dar mi-a trecut... nu merita :) ... bafta!!! |
pot sa ma bag si yo ? :D
cate pozitii trebuie facute la masina doar fata ? sau fata/spate ? |
Pai poti sa te bagi si tu ... Nu cred ca iti interzice nimeni ...
Pe o coala A4 trebuie minim 2 perspective ale masinii (nu neaparat fatza si spate ...) orcare le vrei tu la alegere ... poti face si 3 perspective daca iti incap ... a si o propunere pentru interior la fel cu persepctiva la alegere ... toate trebuiesc pe aceasi foaie ... Multa bafta tie si celorlalti participanti ... |
aha..am inteles ! ms ca m-ai lamurit....
P.S. deja am terminat fatza..:) |
frumos ar fi sa fie o perspectiva a fetei si una a spatelui.... nu reiese din postul lui ad1 dar eu cred k asa ar trebui... bafta
|
pai da din perspectiva....:)
|
bn k am vazut topicul.... :lol: count me in sper sa termin in cele cateva zile kre au ramas....( si o intrebare: pozele se posteaza aici:?: )
|
Ce mai baieti, si voi suparati pe "4tuning day"!?
Eu nu sunt deloc suparat desi si eu am avut lucrare la 3d high-end, afisata la Prisma dar pierduta chiar inainte sa se afiseze pe forum la vot! Oricum mi-a trecut, acum am numai trabant in cap :p... |
Lucrarile se vor posta aici pe 15 septembrie!!!!!dupa aceea se va face alt topic doar cu lucrarile si anuntarea castigatorilor.
cel mai probabil vom prelungi data limita cu inca o sapt-2...pt ca sunt din ce in ce mai multe inscrieri...si voi avea timp atunci sa urmaresc f atent lucrarile si stabilirea diplomelor +un ''virtual'prize'' pt locul I Quote:
|
ad1: "este acceptata si prelucrarea DISCRETA in programe de grafica 2d"
Pot sa "vopsesc" masina in program:?: :!: :?: .... pt k nu imi place sami incarc prea tare desenele cu creion... si trebe sa recunosc k nici nu prea ma pricep :lol: |
discret ...zic io ca inseamna un efect ceva ..gen sepia ..o umbra..sau ceva asemanator ..nush ...datzi`va cu parerea
|
daca e facut cum trebuie si avantajeaza lucrarea nu vad de ce va deranjeaza asa mult?!
in design ;in ziua de azi fara grafica pe calculator,fie ea 2d,3d nu se mai lucreaza. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning