Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Astra f (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/219130-masina-mea-astra.html)

simy_90_xgf 29-04-11 12:54

Re: Maşina mea: Astra f

2 Attachment(s)
salut:) aseara am mai adaugat pe lista un volan momo.:D dar imi trebuie butuc de opel ca are de wv:(

cris_tina 29-04-11 18:10

Frumoasa masina. Vad ca ai planuri cu ea ;) multa bafta si spor la treaba! Astept sa vad cum ii sta cu volanul ala :)

B 88 URS 01-05-11 01:43

4 Attachment(s)
Ma bucur ca ai venit la intalnire :D

simy_90_xgf 02-05-11 09:04

3 Attachment(s)
Salut si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut:) cateva poze cu noile achizitii pt XGF:)

B 88 URS 02-05-11 11:35

Quote:

Originally Posted by simy_90_xgf (Post 4295887)
Salut si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut:) cateva poze cu noile achizitii pt XGF:)

Frumos, sa le stapanesti sanatos si sa faci o poza dupa ce le montezi sa vedem cum arata 8)

simy_90_xgf 15-05-11 18:39

23 Attachment(s)
Va salut:D de saptamana trecuta m-am apucat si eu in sfarsit de masina:) aripi spate, capaota fata, haion, grila modificata, stopuri polisate. Nu m-am putut aptine si am umblat si la haion: am renuntat la scrisurile de pe el si i-am scos semnul cu opel. Vreau sa va zic ca tot ce vedeti e facut su sprayul eu zic ca e bine fata de cum arata masina inainte sa ma apuc de ea. Am avut mare noroc am dat de un super baiat care ai place sa bibileasca fiecare colt dak aveti ceva de facut va dau nr. lui de telefon recomand cu cea mai mare placere.Sa nu va mai duc cu vorba sa va arat ce a iesit:D astept parerile voastre

vipermihai 15-05-11 19:09

Quote:

Originally Posted by simy_90_xgf (Post 4326730)
Va salut:D de saptamana trecuta m-am apucat si eu in sfarsit de masina:) aripi spate, capaota fata, haion, grila modificata, stopuri polisate. Nu m-am putut aptine si am umblat si la haion: am renuntat la scrisurile de pe el si i-am scos semnul cu opel. Vreau sa va zic ca tot ce vedeti e facut su sprayul eu zic ca e bine fata de cum arata masina inainte sa ma apuc de ea. Am avut mare noroc am dat de un super baiat care ai place sa bibileasca fiecare colt dak aveti ceva de facut va dau nr. lui de telefon recomand cu cea mai mare placere.Sa nu va mai duc cu vorba sa va arat ce a iesit:D astept parerile voastre

frumos asa :D, e bine vopsit (zic eu ) pt spray...
dc nu ai renuntat si la stergatoru spate ?

simy_90_xgf 15-05-11 21:03

Re: Maşina mea: Astra f B-90-XGF

Pai ma gandeam sa renunt la el dar nu mai aveam materiale:D cu prima oacazie asta am sa fac.

vipermihai 15-05-11 21:05

Re: Maşina mea: Astra f B-90-XGF

Quote:

Originally Posted by simy_90_xgf (Post 4327090)
Pai ma gandeam sa renunt la el dar nu mai aveam materiale:D cu prima oacazie asta am sa fac.

cel mai bine ! asta am facut si eu :D, se vede altfel fara :shock:

simy_90_xgf 22-05-11 17:58

2 Attachment(s)
Va salut am montat volanul:D astept pareri:)

alinWRC 24-05-11 13:39

foarte urat volanul nu il vinzi...glumesc sa il stapanesti sanatos .arata foarte bine

cris_tina 24-05-11 14:15

volanul arata bine :P felicitari !
scapa de covorase :)

simy_90_xgf 24-05-11 19:22

Mersi pentru aprecieri:D

NXdev 24-05-11 22:31

Quote:

Originally Posted by simy_90_xgf (Post 4343259)
Va salut am montat volanul:D astept pareri:)

Arata bine volanul, dar nu-mi plac covorasele :(

simy_smq 26-09-11 19:33

Am cam lipsit din peisaj o vreme:D in schimb am luat cateva piese pt XGf bascule fata moog, placute frana si amortizoare fata,sport cat de curat o sa pun si poze sa le vedeti:):twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning