![]() |
Re: Maşina mea: Astra f
2 Attachment(s)
salut:) aseara am mai adaugat pe lista un volan momo.:D dar imi trebuie butuc de opel ca are de wv:(
|
Frumoasa masina. Vad ca ai planuri cu ea ;) multa bafta si spor la treaba! Astept sa vad cum ii sta cu volanul ala :)
|
4 Attachment(s)
Ma bucur ca ai venit la intalnire :D
|
3 Attachment(s)
Salut si mie mi-a parut bine ca v-am cunoscut:) cateva poze cu noile achizitii pt XGF:)
|
Quote:
|
23 Attachment(s)
Va salut:D de saptamana trecuta m-am apucat si eu in sfarsit de masina:) aripi spate, capaota fata, haion, grila modificata, stopuri polisate. Nu m-am putut aptine si am umblat si la haion: am renuntat la scrisurile de pe el si i-am scos semnul cu opel. Vreau sa va zic ca tot ce vedeti e facut su sprayul eu zic ca e bine fata de cum arata masina inainte sa ma apuc de ea. Am avut mare noroc am dat de un super baiat care ai place sa bibileasca fiecare colt dak aveti ceva de facut va dau nr. lui de telefon recomand cu cea mai mare placere.Sa nu va mai duc cu vorba sa va arat ce a iesit:D astept parerile voastre
|
Quote:
dc nu ai renuntat si la stergatoru spate ? |
Re: Maşina mea: Astra f B-90-XGF
Pai ma gandeam sa renunt la el dar nu mai aveam materiale:D cu prima oacazie asta am sa fac.
|
Re: Maşina mea: Astra f B-90-XGF
Quote:
|
2 Attachment(s)
Va salut am montat volanul:D astept pareri:)
|
foarte urat volanul nu il vinzi...glumesc sa il stapanesti sanatos .arata foarte bine
|
volanul arata bine :P felicitari !
scapa de covorase :) |
Mersi pentru aprecieri:D
|
Quote:
|
Am cam lipsit din peisaj o vreme:D in schimb am luat cateva piese pt XGf bascule fata moog, placute frana si amortizoare fata,sport cat de curat o sa pun si poze sa le vedeti:):twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning