![]() |
Re: 2007 Acura TL Type-S
mijto :P mumoasa foc P
|
5 Attachment(s)
Honda nu are (inca) o prezenta serioasa pe piata europeana. De aceea gama de autoturisme oferite e compusa dintr-o serie de modele ori de la Acura ori de la Honda.
De exemplu, Honda Accord (europa) e de fapt Acura TSX, pe cand "adevarata" Accord arata cu totul altfel. La fel si Acura RL care in europa e oferita ca Honda Legend. Din pacate modelul TL nu este oferit sub nici o forma in europa desi prezinta cel mai bun raport pret/calitate/dotari/performante. Aparenta asemanare (doar fatza seamana putin) dintre TL si TSX este destul de nedreapta, TL-ul fiind pur si simplu o alta clasa de masina, incomparabil mai buna si mai performanta. Sunt FOARTE CURIOS... ati vazut (sau auzit) careva de vre-un TL prin Romania? Chiar si aceste Accorduri europene, cat de des le vezi pe strada? Sunt plecat de 4 ani si nu stiu, sincer. Multumesc, |
vara asta am vazut 1 TL in Ro dar modelul dinainte, de prin 2001-2002. Mi-a iesit in ochi imediat dar pe aici trec neobservate!
|
ar arata mortal tunarita, mai ales din fata, stopurile seamana cu alea de la GTO, totus e frumoasa
|
Naspa ca are tractiune fata, in rest foarte misto.
|
si dc topicul la supercars? :lol: :lol:
|
Quote:
|
Eu sunt posesorul unei Acura TL dar model mai vechi 2003...si chiar sunt curios daca mai exista asa ceva prin Romania. Ma gandesc chiar sa o marit sau sa fac un change ceva....daca exista doritori postati mesaje aici.
http://a248.e.akamai.net/7/248/1229/....jpg&WIDTH=425 |
5 Attachment(s)
Apropoo.... Asta este masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning