![]() |
Re: dacia alb negru
ncs_balauru, vere, fa-i un cap de femeie....scoate-i burta aia...fa picioarele mai subtziri....shi fa-i shi cur langa *****...shi atunci o sa arate bine pe capota... :)
|
ncs_balauru : Daca pui desenul ala pe capota iti bati joc de tot ce-ai facut la masina pana acum. Personal nu prea imi plac pleoapele alea pe far si nici eleronul care e paralele cu portbagajul si nu aproape orizontal cum ar trebuii. Tipa de desen are o fatza de barbat , burta , despre aripi nici nu stiu ce sa mai zic , cercurile alea arata ca un avion japonez. Nu prea imi dau seama ce urmaresti ? O replica dupa "tau" ? Fii original man... ca ai N variante de a modifica masina.
|
7 Attachment(s)
Ce zici de desenele astea ? Nu iti place nici unul dine le mai mult ? Sper sa iti fie de folos...
|
frate de unde iau o aerisire sa pun pe pavilion
shi pe capota? de unde iau si ieu semnalizari fata albe si lampi spate jumate albe jumate rosii? niste barii mai misto pe unde stiti Dicule am inlocuit si cutia cu una noua si tot o sparge intel 23 cat despre desen am glumit cu desenul acela o sa fac ceva fain si de bun gust dar un mai sunt finante acum imi fac gemuri elecrtice si mai am si alta masina care ma rupe in doua trebuie sa ma duc sa iau pragurile saptamana asta mai incolo desene pe capota imi treb pragurii barii |
ok.. sa vedem pe parcurs cum iese.. :) .. oricum incearca sa fi si tu cat de original se poate, sa nu imiti tau-ul !! .. bafta..
PS: Apropo.. te asteptam la meeting :) |
Quote:
|
dicule acu am schimbat si volanta si ambreiaju sa vad ce mai face acum
|
Deci nu mai pot de ras ! No COmment daca tu vrei sa-ti pui porcaria aia pe capota si eleronul ala sigur l-ai pus pentru viteze peste 180 km/h nu !:lol:
|
1-Balaurule cine esti ma ??Ca poate te stiu
2-Prize de aer si tot ce vrei sa pui pe ea le iei de la Son-Plast de pe centura te duc eu acolo daca nu stii 3-Dacia aia Sport este din Stefanesti a Fost la cursa pe stadion si baiatu sta in stefanesti il cun ca am avut si eu o dacxie sport ceva mai grav ca aia da nu am duso la final asta este nu am mai avut ambitzie si m-am indragostit de alta BMW URS 4-Poze cu aia Rosu cu Negru o sai fac daca o mai are Ionutz ceea ce nu prea cred ca sar putea sa fi vanduto ca voia sa o dea. 5-Trebuie satzi mentzionez ca nu ai pic de talent la Desen :D Este oribil desenul ala facut de tine mai bine uitete la alea puse de baiatu ala si aleget6zi unu sau fa unu in genu la al tau da facut bine de tot nu asa |
Baiatu cu Dacia Sport NU sta la Stefanesti. Acolo a avut doar garajul si s-a mutat intre timp. ;)
|
Cand avea garajul acolo il stiam acu am aflat ca sa mutt unde sa mutat ??
|
Garajul il are acum in Nord, in spate la B4
|
Ms da nu cred ca mai am nevoie de garaj pt daciii =)) ma intelegi :D
|
ce culoare avea masina inainte de zici ca a fost la curse la stadion
|
1 Attachment(s)
mi-am facut geamuri electrice mai am sa il montez pe ala de pe stanga ca nu prea am timp
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning