Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Creepy things (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/21863-creepy-things.html)

Bmwaldo 12-08-06 01:16

Re: blair witch project 1

Quote:

Originally Posted by Gabi
Frate, scary shit sau nu... prin zona aia, mai exact in padure, au fost o gramada de accidente, majoritatea pe linie dreapta, fara depasiri, fara explozii de cauciucuri, nimic; pur si simplu masini sarite prin padure aiurea! Ce spun acum este 100 % adevarat (ma refer la accidente si la felul inexplicabil in care s-au produs) si nu caut sa sperii pe cineva!

Si vorba lui ESPinoza, da-va dracu', ca e 2:15, eu sunt transpirat da' am picioarele reci, mobila trosneste, eu v-am pupat si ma bag la somn ca nu mai tine vrajeala! :)

=)))))))))) haha Gabi.. vezi k vine mireasa si te pupa :flower: :icon_kiss :chick: ...cine stie .. poate te trezesti cu vreo mireasa prin camera... :lol: :lol:

ESPinoza 12-08-06 01:17

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
ESPinoza ..maicata se poate lua cu tata de manutza amandoi si la nebuni ! tata a vazut cu varu meu OZN-uri cica ..deasupra bisericii..ei erau in balcon..eu la calculator..mama la tv..si tipa ca nebunii sa venim... cand am venit cucu nu mai erau..cica erau niste puncte ... s-au strans..s-au desparitit ..apoi faceau"zone" repede de tot si nimic.. eu nu vreau sa cred nu vreau sa vad ... vorba aia ..pana nu vezi nu crezi..sa mor daca vreau sa vad asa ceva

da ma da vezi tu ca e ceva timp de cand povestea maicamea asta.. normal ca n`am crezut sau am zis ca o fi doar o mireasa si dupa aia o mai fi alta :) ce imi imaginam eu .. da uite ca acu aflu ca stiu si altzi despre acea mireasa.. e chiar straniu...

Skillzu 12-08-06 01:17

nu prea e de gluma.mai stiu chestii de genu.it's the bermuda triangle kinda shit going on....:D :shock:

Eugen_TL 12-08-06 01:19

ce o sa rada de noi astia maien cand o sa vada topicul asta... 6 nebuni la 3 dimineata..aaa si o nebuna :lol: :lol: nu mai doarme nimeni..eu cel putin pana nu se face lumina nu ma culc sa dea dracu ..vb la tel si tot fac ceva...

accidente pe linie dreapta de-an pwlea..ce dracu... nu mai spune-ti ma nimic... hai sa visam floricele pe campii

valib 12-08-06 01:20

Quote:

Originally Posted by madskilz
nu prea e de gluma.mai stiu chestii de genu.it's the bermuda triangle kinda shit going on....:D :shock:

toata ROMANIA e un bermuda triangle...strange de tot...
:lol:

valib 12-08-06 01:26

propun o chestie...
sa inchida un moderator acest topic pe timpul zile, si sa fie deschis in fiecare noapte, de la ora 10 sa zicem...
ca ziua parca nu are farmec...

noapte buna all!

Eugen_TL 12-08-06 01:28

baaaaa ce esti tampit? eu vreau ca SEFU sa-mi stearga userul sa nu mai pot intra..nici sa nu mai vad topicul asta deloc..am ajuns sa nu ma culc ... stau cu iulia pe net ... ce nebuni :)))

Skillzu 12-08-06 01:29

oh da! tare rau :lol: hai sa fie deschis doar in weekend.k sa nu ne plictisim in fiecare seara 8) .

acum sa vedem toti cei care nu au vazut si sa revedeti bwp 1 si 2...

nite ppl....eu mai stau k nu am somn..de fel...:lol:

ESPinoza 12-08-06 01:29

Quote:

Originally Posted by valib
propun o chestie...
sa inchida un moderator acest topic pe timpul zile, si sa fie deschis in fiecare noapte, de la ora 10 sa zicem...
ca ziua parca nu are farmec...

noapte buna all!

e si asta o idee.. acuma am tras si blair witch project 2.. m`am uitat asa peste el.. nu ma mai uit si la asta acu :) dar tot primul e baza.. nu stiu e absolut infricosator... fara sange fara monstri nu e genul de film care te face sa sari de pe scaun.. ci doar stai cu frica in tine :)

zana`rea}{ 12-08-06 01:34

Re: Creepy things

mrrr nu`s nebuna :(( vreau si eu filmele:D dar sa le vad p zi.. nu noaptea

Bmwaldo 12-08-06 01:39

Quote:

Originally Posted by ESPinoza
da ma da vezi tu ca e ceva timp de cand povestea maicamea asta.. normal ca n`am crezut sau am zis ca o fi doar o mireasa si dupa aia o mai fi alta :) ce imi imaginam eu .. da uite ca acu aflu ca stiu si altzi despre acea mireasa.. e chiar straniu...

o fi frumoasa mireasa...sa stim si noi ...daca e ceva ..sa iasa :lol: :lol: :lol:

MaF|OtU 12-08-06 01:43

Re: Creepy things

O sa iau si eu maine filmele ca acum nu am de unde.
Straniu faza cu mireasa! Eu unul nu cred in vrajeli destea chit ca stiu destule.
Am mai auzit o chestie : o vrajitoare a scos dracul din balta , tot aceeasi balta noaptea urla ( se aude un zgomot ca un strigat).

EvLSant0S 12-08-06 04:51

Quote:

Originally Posted by zana`rea}{
exact!!! din cauza ta >:P

interesant.......

:)

asa , so ..
blair witch .... e regizat , dupa o poveste reala, deci povestea... e poveste.. dupa care s-au gasit unii sa-l regizeze in stilul ala real , nu glumesc...

si restu`... fuckin awesome, chestia cu mireasa.... tare rau ...
mi s-a facut pelea d gaina :D

de mers .. mai pe calea ferata care traverseaza herastraul ..
acolo .. in fiecare noapte...
E CEVA ! care sta pe sina de tren !
seara de seara ;)

valib 12-08-06 08:44

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
blair witch .... e regizat , dupa o poveste reala, deci povestea... e poveste.. dupa care s-au gasit unii sa-l regizeze in stilul ala real , nu glumesc...

eu din documentarul discovery am inteles ca ceea ce am vazut noi la TV...era pe caseta gasita in padure, si ca acei tineri intr-adevar au disparut, si ca ei si-au filmat excursia.
daca retin bine...la sfarsit...nu scrie de nici un regizor, nici un actor, nici nimic....so...

P.s: diseara...o sa va spun cum era sa fiu injunghiat de o psihopata...la frageda varsta de 15ani...:rolleyes2

Spark 12-08-06 10:57

Quote:

Originally Posted by valib
...
P.s: diseara...o sa va spun cum era sa fiu injunghiat de o psihopata...la frageda varsta de 15ani...:rolleyes2

wtf ? are u serious ? ...

azi noate de la 2 la 4 m-am uitat la ceva filma mai horror ... cik era cu ranking de a+ pe yahoo ... The Descent
partea mai najpa o fost pana am adormit ... sunete si chestii din alea ...
va tzineam si eu companie aseara da` nu am stat pe forum .. oricum .. data viitoare .. ;)

eu nu tare cred in ozn-uri .. fantome .. si tot soiu` de dume din astea ...
dar imaginatzia iti cam joaca feste ... mai ales dupa ce povestesti despre lucruri din astea sau te uitzi la astfel de filme ... :D

asta cu experiment : un grup de prieteni am convins pe altii prieteni ca intre 2 copaci e legata o fantoma, ca acolo bantuie si chestii din astea. locu` era mai izolat si mai intunecat. nah` ... si i-am trimis pe rand acolo ... sa stea 2 minute. si totzi cand au venit ziceau ... ba` unu ca parc o simtzit ca-l strange cineva de gat si se sufoca ... ba ca aude ca si cum cineva ar respira la ceafa lui si din astea ...
deci ... in concluzie ... e totul in imaginatzia voastra sau a noastra a tuturor ... dar aia nu inseamna ca nu e infricosator.

si legat de o faza mai scarry care am patzit-o eu ... veneam cu cineva pana in oras si veneam pe niste strazi pustii si mai putzin luminate. chiar atunci povesteam despre "Pitch Black" un film care vazut ziua nu-i cine stie ce ... dar noaptea cu volumu tare .. mori incet :) .. si pe strada liniste totala si trecem pe laga o poarta si sare un caine si latra ....atunci mi-a sarit inima in gat :D

si PS ... de mentzionat ca nus asa mare fan filme horror ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:23.

- Copyright 2026 4Tuning