![]() |
Re: blair witch project 1
Quote:
|
Quote:
|
nu prea e de gluma.mai stiu chestii de genu.it's the bermuda triangle kinda shit going on....:D :shock:
|
ce o sa rada de noi astia maien cand o sa vada topicul asta... 6 nebuni la 3 dimineata..aaa si o nebuna :lol: :lol: nu mai doarme nimeni..eu cel putin pana nu se face lumina nu ma culc sa dea dracu ..vb la tel si tot fac ceva...
accidente pe linie dreapta de-an pwlea..ce dracu... nu mai spune-ti ma nimic... hai sa visam floricele pe campii |
Quote:
:lol: |
propun o chestie...
sa inchida un moderator acest topic pe timpul zile, si sa fie deschis in fiecare noapte, de la ora 10 sa zicem... ca ziua parca nu are farmec... noapte buna all! |
baaaaa ce esti tampit? eu vreau ca SEFU sa-mi stearga userul sa nu mai pot intra..nici sa nu mai vad topicul asta deloc..am ajuns sa nu ma culc ... stau cu iulia pe net ... ce nebuni :)))
|
oh da! tare rau :lol: hai sa fie deschis doar in weekend.k sa nu ne plictisim in fiecare seara 8) .
acum sa vedem toti cei care nu au vazut si sa revedeti bwp 1 si 2... nite ppl....eu mai stau k nu am somn..de fel...:lol: |
Quote:
|
Re: Creepy things
mrrr nu`s nebuna :(( vreau si eu filmele:D dar sa le vad p zi.. nu noaptea
|
Quote:
|
Re: Creepy things
O sa iau si eu maine filmele ca acum nu am de unde.
Straniu faza cu mireasa! Eu unul nu cred in vrajeli destea chit ca stiu destule. Am mai auzit o chestie : o vrajitoare a scos dracul din balta , tot aceeasi balta noaptea urla ( se aude un zgomot ca un strigat). |
Quote:
interesant....... :) asa , so .. blair witch .... e regizat , dupa o poveste reala, deci povestea... e poveste.. dupa care s-au gasit unii sa-l regizeze in stilul ala real , nu glumesc... si restu`... fuckin awesome, chestia cu mireasa.... tare rau ... mi s-a facut pelea d gaina :D de mers .. mai pe calea ferata care traverseaza herastraul .. acolo .. in fiecare noapte... E CEVA ! care sta pe sina de tren ! seara de seara ;) |
Quote:
daca retin bine...la sfarsit...nu scrie de nici un regizor, nici un actor, nici nimic....so... P.s: diseara...o sa va spun cum era sa fiu injunghiat de o psihopata...la frageda varsta de 15ani...:rolleyes2 |
Quote:
azi noate de la 2 la 4 m-am uitat la ceva filma mai horror ... cik era cu ranking de a+ pe yahoo ... The Descent partea mai najpa o fost pana am adormit ... sunete si chestii din alea ... va tzineam si eu companie aseara da` nu am stat pe forum .. oricum .. data viitoare .. ;) eu nu tare cred in ozn-uri .. fantome .. si tot soiu` de dume din astea ... dar imaginatzia iti cam joaca feste ... mai ales dupa ce povestesti despre lucruri din astea sau te uitzi la astfel de filme ... :D asta cu experiment : un grup de prieteni am convins pe altii prieteni ca intre 2 copaci e legata o fantoma, ca acolo bantuie si chestii din astea. locu` era mai izolat si mai intunecat. nah` ... si i-am trimis pe rand acolo ... sa stea 2 minute. si totzi cand au venit ziceau ... ba` unu ca parc o simtzit ca-l strange cineva de gat si se sufoca ... ba ca aude ca si cum cineva ar respira la ceafa lui si din astea ... deci ... in concluzie ... e totul in imaginatzia voastra sau a noastra a tuturor ... dar aia nu inseamna ca nu e infricosator. si legat de o faza mai scarry care am patzit-o eu ... veneam cu cineva pana in oras si veneam pe niste strazi pustii si mai putzin luminate. chiar atunci povesteam despre "Pitch Black" un film care vazut ziua nu-i cine stie ce ... dar noaptea cu volumu tare .. mori incet :) .. si pe strada liniste totala si trecem pe laga o poarta si sare un caine si latra ....atunci mi-a sarit inima in gat :D si PS ... de mentzionat ca nus asa mare fan filme horror ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning