![]() |
Re: Film de prezentare al Clubului...fiti on-topic va rog
multumim pt sfaturi EvlSantos... eu zic ca cel mai bine e sa ne intalnim toti... ca sa ne facem scenariu... sa ne zicem ideile si dupa aia vdm c fel de film facem... oricum eu am montat un mic film de prezentare al filialei suceava. filmuletu are 5 min si sambata asta o sa ajunga un cd la intalnire..
|
in ce editezi ? in ce program ?
|
ehh.. am editat in movie maker... deci nu e chiar profesional... ma plictiseam intr-o zi si am zis hai sa ma joc oleak cu movie makeru :)
|
atunci ....sa se intreaca 2 motociclisti ...si o masina creizi drivers sa ii faca :D
|
Quote:
si da ,tare ideea .. tipului ... =)) vezi ca a fost in filmul TORQUE aia doar ca erau 2 masini , si trecea un motor printre... si toata lumea a considerat-o de *** ,faza :) so .. good luck |
Santose...eu o sa stau sa montez filmu` ca si aja nam ce face..si lucrez cu avidu...vegasu...adobeu`...canopus edius :) deci nam probleme..oricum nam ce face si ma plictisex :d
|
Quote:
|
Quote:
Maine se va merge la Iasi cu 4 Toyota : 2 Supra MK4 , o MK3 si o Celica Cabrio . Vedem ce iese ;) |
Quote:
daca aveti nev. de ajutor la montaj si etc... just say .. placerea e de partea mea. . |
multumim santose... ejti baietzaj :P
|
eu va sustin dar peste 2-3 sapt cel putin...
|
santos , da' tu in ce editezi ? k am facut si eu cateva montaje...bine nu au iesit asa belea ca ale tare ... poate si pt k nu aveam o scula de program....am facut cu o versiune mai veche de ulead dak nu ma insel....
|
vam zis ca o sa va editez eu :) ma ocup eu :) numa sa va stabiliti cum faceti cu adunarea
|
Quote:
|
:)) ejti nebun nitro :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning