![]() |
Re: BURN OUT SPECIAL EVENT la Ploiesti
Quote:
|
Quote:
Cei care nu vor semna contractul nu vor participa. Este cea mai simpla si uzuala cale ... |
Si sa speram ca ne fereste Dumnezeu de alte evenimente neplacute....nu de alta dar este prima manifestare de acest gen in Ploiesti....lasa-ma sa sper ca va iesi "ca la carte" :)
|
Hai ca asteptam!
|
Doamne fereste ! Departe de mine gandu unui incident ! Sa fie show si la anu din nou!:D
|
M-am interesat de sponsori (PETROM) si faza nu e nici prea roz nici prea neagra!!! O sa-l sun pe Rodyn si o sa vb cu el! S-ar putea sa iasa o chestie tare misto mai ales ca avem cateva Firme in Ploiesti care au un potential de sponsorizare enorm!!!
|
eu nu o sa pot veni..ca sunt plecat din tara in perioada aia! pacat ca poate mai aduceam ceva participanti ;)
|
s-a fixat deja o perioada ?! :???:
|
Eu sustin evenimentul ! Atat pot spune pentru moment ! Cine cunoaste stie !
Vorbim !!! Mario |
Apropo :
" Inainte sa arunci cu noroi in cineva care se straduieste sa faca ceva, incearca sa faci tu !" Comentariile care se abat de la post sunt de prisos ! Nu inteleg de ce atata barfa si atata denigrare ! Oare tot ce se poate face sunt numai vorbe si iar vorbe ? Lasati oamenii in pace sa incerce ca nu e capat de lume ! In fond si la urma urmei ....." incercarea moarte nu are " ! Lasam postul deschis numai pentru dezbatere PE SUBIECT si atat ! Acest topic a fost deschis pentru a vedea daca sunteti de acord ! Parerea voastra conteaza si am luat-o in calcul ! Daca nu era interesant nu se mai posta nimic si va puneam in fata faptului implinit fara nici un cuvant de spus ! Cred ca am spus tot ce aveam de spus...... No Offence |
TREBUIE stabilita o intalnire de principiu si de discutii....avem nevoie de sfaturile si de sprijinul vostru, cei care agreeati aceasta idee de eveniment. Hai sa ne organizam si sa ne intalnim....
|
Sunt multe semne de intrebare deasupra acestei organizari si eu cred ca ar fi nemaipomenita o intalnire....eliminam suspiciunile si clarificam detaliile...
|
Duminica seara e bine?
Fara prea mult tam-tam si fara public .. doar pt cei interesati Zic de duminica pt ca sambata lumea isi face program .. o discoteca...o iesire din oras...sau mai stiu eu ce E bine? |
Quote:
|
:twisted: Prezent!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning