Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   BURN OUT SPECIAL EVENT la Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/21854-burn-out-special-event-ploiesti.html)

Skma 17-08-06 15:55

Re: BURN OUT SPECIAL EVENT la Ploiesti

Quote:

traiasca ABS-ul!! si altele)
Aici inclin sa te contrazic ! Au fost curse la care au venit masini de 20 de ani care au facut spectacol si care nu au nici ABS ESP EBD etc... si s-au intamplat si incidente ! Vezi etapa din fata de la Casa Poporului cand 2-3 masini derapau incercand sa opreasca ! Asta nu o spun ca o critica sau mai stiu eu ce. !;)

rodyn 17-08-06 20:15

Quote:

Originally Posted by Skmadtm
Aici inclin sa te contrazic ! Au fost curse la care au venit masini de 20 de ani care au facut spectacol si care nu au nici ABS ESP EBD etc... si s-au intamplat si incidente ! Vezi etapa din fata de la Casa Poporului cand 2-3 masini derapau incercand sa opreasca ! Asta nu o spun ca o critica sau mai stiu eu ce. !;)

Fiecare participant va incheia in prealabil un contract care ii va aduce la cunostinta riscurile la care se supune si regulile care trebuiesc respectate.
Cei care nu vor semna contractul nu vor participa. Este cea mai simpla si uzuala cale ...

rodyn 17-08-06 20:16

Si sa speram ca ne fereste Dumnezeu de alte evenimente neplacute....nu de alta dar este prima manifestare de acest gen in Ploiesti....lasa-ma sa sper ca va iesi "ca la carte" :)

MasterK 18-08-06 04:37

Hai ca asteptam!

Skma 18-08-06 09:35

Doamne fereste ! Departe de mine gandu unui incident ! Sa fie show si la anu din nou!:D

Gogu02 18-08-06 10:15

M-am interesat de sponsori (PETROM) si faza nu e nici prea roz nici prea neagra!!! O sa-l sun pe Rodyn si o sa vb cu el! S-ar putea sa iasa o chestie tare misto mai ales ca avem cateva Firme in Ploiesti care au un potential de sponsorizare enorm!!!

bogdan_wrc 18-08-06 10:42

eu nu o sa pot veni..ca sunt plecat din tara in perioada aia! pacat ca poate mai aduceam ceva participanti ;)

tng 18-08-06 11:37

s-a fixat deja o perioada ?! :???:

Custom_Car 18-08-06 12:24

Eu sustin evenimentul ! Atat pot spune pentru moment ! Cine cunoaste stie !

Vorbim !!!

Mario

Custom_Car 18-08-06 12:32

Apropo :

" Inainte sa arunci cu noroi in cineva care se straduieste sa faca ceva, incearca sa faci tu !"
Comentariile care se abat de la post sunt de prisos ! Nu inteleg de ce atata barfa si atata denigrare ! Oare tot ce se poate face sunt numai vorbe si iar vorbe ? Lasati oamenii in pace sa incerce ca nu e capat de lume ! In fond si la urma urmei ....." incercarea moarte nu are " !
Lasam postul deschis numai pentru dezbatere PE SUBIECT si atat ! Acest topic a fost deschis pentru a vedea daca sunteti de acord ! Parerea voastra conteaza si am luat-o in calcul ! Daca nu era interesant nu se mai posta nimic si va puneam in fata faptului implinit fara nici un cuvant de spus !

Cred ca am spus tot ce aveam de spus......

No Offence

rodyn 18-08-06 16:01

TREBUIE stabilita o intalnire de principiu si de discutii....avem nevoie de sfaturile si de sprijinul vostru, cei care agreeati aceasta idee de eveniment. Hai sa ne organizam si sa ne intalnim....

rodyn 18-08-06 16:03

Sunt multe semne de intrebare deasupra acestei organizari si eu cred ca ar fi nemaipomenita o intalnire....eliminam suspiciunile si clarificam detaliile...

tng 18-08-06 17:37

Duminica seara e bine?
Fara prea mult tam-tam si fara public .. doar pt cei interesati

Zic de duminica pt ca sambata lumea isi face program .. o discoteca...o iesire din oras...sau mai stiu eu ce

E bine?

Custom_Car 18-08-06 17:38

Quote:

Originally Posted by tng
Duminica seara e bine?
Fara prea mult tam-tam si fara public .. doar pt cei interesati

Zic de duminica pt ca sambata lumea isi face program .. o discoteca...o iesire din oras...sau mai stiu eu ce

E bine?

e bine !...............

Skma 18-08-06 18:43

:twisted: Prezent!

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning