![]() |
Re: Titanul Din Pitesti E30
Am si eu un URS la fel ca al tau , sunt superi masini , vreau sa il tunez interior , exterior , astept sfaturi poate si pe prv
|
Ce urs ai frate ??ca al meu adik care al meu man ??
|
2 Attachment(s)
AHAM
Uite aici Fratele GEAMAN (mai frumos ce-i drept) din Irlanda pozele is facute alaltaieri la Street Devils Motorfest (alte poze PE https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html) bafta |
2 Attachment(s)
Asa in legatura cu BmW-ul postat de Ct....
Acela este fratele acestuia 'Al doilea este fratele lui din germania dar este cabriolet |
Quote:
|
D frate cum spui tu dar eu cred ca orice masina modificata si nu mai este unu exact la fel este unicata este asa ca mine ??
|
7 Attachment(s)
Wa nu vreau sa va dezamagesc dar kitul asta a fost pus prima data pe mercedes SEC urile in special. Kitul se numeste koenig parca. A fost prima data cand masinile au fost tunate cu adevarat. Mie imi par kiturile asemanatoare. Nush ce parere aveti voi acu.???? Sursa este www.500sec.com
|
Pe cuvant daca imi place vreunul din mercedessurile alea din poza nici unul nu mar incanta si nici nu mi se pare ca ar semana cu kituyl de pe bmw
|
Wa nu esti singurul caruia nu-i place, dar stii de ce??? Pentru ca atunci erau alte vremuri deci erau alte gusturi iar tuningul era la inceput de drum. Dak te uiti mai bine ai sa vezi ca este o oarecare asemanare. Felul cum sunt umflate aripile si dungile facute.Credema ca exista o asemanare.Nu zic ca BMW ul nui marpha chiar imi place cum e facuta, (sar putea sa mi iau si yo unul) dar yo am vazut ca se certa lumea cu privire la faptul ca e sau nu unicata. Nam nimik cu masina am ceva cu kitul, ma intelegi?????
|
4 Attachment(s)
Wa poate nam pus yo poze cu unghiurile care trebuie mai pun niste poze.
|
Asa, DUMY, zi-le cum stii tu, tati!! :)
Fratioru tau BOGDDDY pe unde e? PS: Beton UCF-ul. |
Intradevar ala negru este mai frumos si este o oarecare asemanare dar mai mult seamana cu ZAGul decat cu UCFul asa ca nu stiu ce sa zic.....
|
stai linistit ca nu e nimic unicat la bmw ala.unicat inseamna ca u esti singura care ai asa ceva.pana acum ma vazut o gramada care aratau lafel si cati or mai fi care au kit-ul pe masina si nu au pozele date pe net.ca e frumos nu te contrazice nimeni da unic nu e.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:55. |
- Copyright 2026 4Tuning