Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 318i Cabrio - Proiect nou (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/218363-e30-318i-cabrio-proiect.html)

brandex 06-11-10 10:47

Re: E30 - 318i Cabrio - Proiect nou

2 Attachment(s)
Multumesc.

I-am montat si noile faruri si am lasat-o pe burta cat mi-a permis suspensia, baia de ulei si sa pot vira pe fata, dar trebuie sa gasesc o solutie sa o las mai jos de spate sau sa mai astept putin ca in timp o sa se mai lase 1-2 cm si o sa fie exact cum trebuie. O sa revin cu mai multe poze.

RoByNeT 06-11-10 16:14

O zana fericita :lol:. Merge un pic mai jos. Ce J si ce et au rotile ?

brandex 07-11-10 11:42

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3789939)
O zana fericita :lol:. Merge un pic mai jos. Ce J si ce et au rotile ?

Pe fata e la maxim, pe spate am scos si reglajele. In timp o sa se mai lase 1-2 cm si o sa ajunga cum trebuie.

Jantele sunt 7,5 cu 8,5 si ET35, dar am distantiere de 15 si pe fata si pe spate.

CaZu 08-11-10 09:48

sa o stapanesti sanatos boss .. da foarte bine cu bbsurile.. :X e criminala .. abia asteapta zana sa vina vara 8)

Ricardinho 08-11-10 13:30

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 3789294)
Multumesc.

I-am montat si noile faruri si am lasat-o pe burta cat mi-a permis suspensia, baia de ulei si sa pot vira pe fata, dar trebuie sa gasesc o solutie sa o las mai jos de spate sau sa mai astept putin ca in timp o sa se mai lase 1-2 cm si o sa fie exact cum trebuie. O sa revin cu mai multe poze.

Foarte frumoasa masina Brandex ... Felicitari pt ZaNA ..
E altceva, se schimba moda si la tine si la PAKE de pe e46 la e30 cabrio :D
shttt 8) ... La vara sunte-ti jupani .. pun si eu flexu pe a mea si :)) sunt acolo cu voi :)

On TOPIC .. Masina e facuta cu gust si jantele cad bine pe masina .. la mai mare, ca deh e de munca dar si rezultatele sunt pe masura, macar ai o satisfactie si ai luat un urs intretinut si cam fullache :P

brandex 08-11-10 14:14

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3794798)
shttt 8) ... La vara sunte-ti jupani .. pun si eu flexu pe a mea si :)) sunt acolo cu voi :)

On TOPIC .. Masina e facuta cu gust si jantele cad bine pe masina .. la mai mare, ca deh e de munca dar si rezultatele sunt pe masura, macar ai o satisfactie si ai luat un urs intretinut si cam fullache :P

Merci. Trebuie sa scoatem ceva frumos din E30. Prima dragste nu se uita niciodata. Am si E46-le, dar e de vanzare, vreau ceva mai mare.

P A K E 11-11-10 20:02

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3794798)

Oldies but goldies! :lol:

brandex 18-11-10 16:30

2 Attachment(s)
Astazi nu aveam ce face si i-am montat inele din aluminiu la ceasurile de bord.

Cipilica 18-11-10 20:43

Parerea mea ca la inelele astea ar merge un fundal alb la ceasuri. Eu cel putin asa am de gand sa le fac.
Ai roluit cumva aripile spate?
Bafta.

brandex 19-11-10 08:35

Quote:

Originally Posted by Cipilica (Post 3823917)
Parerea mea ca la inelele astea ar merge un fundal alb la ceasuri. Eu cel putin asa am de gand sa le fac.
Ai roluit cumva aripile spate?
Bafta.

E30, mai ales cabrio este o masina clasica si o sa pastrez linia aceasta, nu are rost sa pun tot felul de brizbrizuri pe ea, e pacat.

Cipilica 19-11-10 12:13

Quote:

Originally Posted by brandex (Post 3824875)
E30, mai ales cabrio este o masina clasica si o sa pastrez linia aceasta, nu are rost sa pun tot felul de brizbrizuri pe ea, e pacat.

Pai in cazul asta, tinand cont ca sunt masini care vin de fabrica cu ceasuri pe fundal alb dand o nota de sportivitate, inelele pe care tocmai le-ai montat tu, cum se numesc? E adevarat ca nu a iesit nici un urs pe poarta fabricii cu ceasuri albe, dar nici cu inele cromate nu a fost vreunul. Sunt perfect de acord ca ursul se preteaza la clasic (si eu la al meu tot pe linia asta ma axez) si sunt putine alte elemente cu care ii sta intr-adevar bine. Asta bineanteles tinand cont de gusturi.
In cazul asta iti doresc succes, sa-l tii cat mai clasic. Cum ziceai, e pacat sa strici un urs, altii nu se mai fac.

brandex 03-12-10 10:36

2 Attachment(s)
Am primit jucarii noi:

1. Proiectoare

2. Am facut rost de capacele lipsa de la jante, imi lipseau 2, am luat 4 sa am de rezerva.

3. Baia de Ulei cu sorb si ce mai trebuie pentru motorul de 2,8 care speram sa vina cat de curand.

4. Am gasit hardtop Wiesmann, saptamana viitoare trebuie sa ajunga

topser 03-12-10 10:38

frumos ce vad pana acum , mult succes cu proiectul tau in continuare !:twisted:

ruller 04-12-10 10:31

frumoasa a ajuns masina asta.....o stiu cand era la noi prin tm...chiar ma gandeam ce bine ar arata putin mai "tunarita"....ma bucur ca a ajuns asa...la un om care are grija !
bafta !

brandex 05-12-10 08:06

1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri.

Am mai primit si un set de oglinzi de M3 E46 Look. Inca nu sunt hotarat daca sa le pun pe astea sau sa le las pe cele standard. O sa vad dupa ce vopsesc masina. O sa-i fac proba cu ambele.

All times are GMT +2. The time now is 23:29.

- Copyright 2026 4Tuning