![]() |
Re: E30 - 323i DMX'u
Sper ca s-a intles comparatia mea exagerata tocmai in ideea de a intelege diferentele. Dar tre sa fi pasionat ca sa realizezi ca anii respectivi se preteaza la un anumit look.
DMX: Check Control se numeste. |
Quote:
|
:lol::lol::lol: cat imi place .... asa fi rea ... :))))) nu cred ca o sa se ia nimeni dupa ce ai zis tu acolo ... dai de multe cioclari dastea de care zici tu p`aici ... este una alba la 4 usi la vanzare ... nu vrea decat 6000e UNICATA ....
Quote:
|
:lol: eu il dau cu 3000e ca e mai special :x glumeam, fiecare cu ale lui...uitati-va la sparly :D desi toti ii zic ca e o mare prostie ce face, el tot o face.
on topic: ursu va primit pe miercuri barile originale din tabla fata/spate :twisted: si niste mici modificari la prelungiri. Dupa alte faruri mai custom, sa vad ce gasesc...as vrea ceva cu lupa si negre+angeluri neon :twisted: dupa stopurile custom. |
salut, cunosc f bn masina asta, ma bucur ca a ajuns la cineva pasionat... are si ea "bubele" ei ca oricare alta masina veche...
iar scaunul de la sofer e tare cu arcul acela, mi-am agatat pantolanii asta vara in el :))) bafta cu masina ;) |
Quote:
|
Quote:
Bafta si cu masinuta asta, sa ai timp si fonduri pt ea, sa iti iasa asa cum vrei tu (402/show/drag), si sa nu o abandonezi repede. |
Quote:
|
18 Attachment(s)
Astazi s-au montat tobele la domnul urs, dar nu am reusit sa terminam pentru ca a venit seara, s-au pus doar pana la mijloc restul maine:twisted:. S-a facut si putina curatenie si in masina si pe la motor:D.
Pun cateva poze de astazi. :arrow: |
din cate stiu masina a avut calculatorul ars,in vara cand a fost loata nici interior nu avea,avea decat scaunul d la sofer.cred ca ai ceva de munca,bafta
|
te dai la pitesti ?
|
Quote:
Quote:
Merci opia de poze. Da nu am apucat sa terminam de montat tobele, maine ma trezesc de dimineata si termin tot ce mai e de sudat...sper ca miercuri sa ajunga si barile normale ca sa am bari pe ea. Iar sper ca pe joi/vineri masina sa ajunga la un nene priceput pentru reglaje motor+tacheti. :twisted: am mai descoperit azi: trebuiesc alte tampoane la cutie, ca ale mele sunt rupte si timoneria schimbata...si frana de mana de verificat, numai tine deloc :D si electrica revizuita... |
dupa ce il termini poate ne gasim p undeva sa-l vad si eu intr-o stare mai ok nu cea in care il stiam eu
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning