Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 323i DMX'u (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/218289-e30-323i-dmxu.html)

Claudia 07-11-10 01:44

Re: E30 - 323i DMX'u

Sper ca s-a intles comparatia mea exagerata tocmai in ideea de a intelege diferentele. Dar tre sa fi pasionat ca sa realizezi ca anii respectivi se preteaza la un anumit look.

DMX: Check Control se numeste.

NightClubRacer 07-11-10 01:50

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3791136)

DMX: Check Control se numeste.

aha, am avut bosch si am montat hella...sper sa nu fie vreo problema. Oricum am facut testul si merge.

Fr33`e30 07-11-10 12:12

:lol::lol::lol: cat imi place .... asa fi rea ... :))))) nu cred ca o sa se ia nimeni dupa ce ai zis tu acolo ... dai de multe cioclari dastea de care zici tu p`aici ... este una alba la 4 usi la vanzare ... nu vrea decat 6000e UNICATA ....

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3787002)
Felicitari, bai... Un motor cu potential.
Masina se prezinta ok. Ai grija de ea!

Cat despre "cunoscatorii" astia care recomanda mt2 pe stopuri mici.... hai sa va zic un lucru: e plin de tarani care incearca sa puna bara de logan pe dacia 1310. Intelegeti aluzia?

NightClubRacer 07-11-10 20:22

:lol: eu il dau cu 3000e ca e mai special :x glumeam, fiecare cu ale lui...uitati-va la sparly :D desi toti ii zic ca e o mare prostie ce face, el tot o face.

on topic: ursu va primit pe miercuri barile originale din tabla fata/spate :twisted: si niste mici modificari la prelungiri. Dupa alte faruri mai custom, sa vad ce gasesc...as vrea ceva cu lupa si negre+angeluri neon :twisted: dupa stopurile custom.

zahharia 07-11-10 23:09

salut, cunosc f bn masina asta, ma bucur ca a ajuns la cineva pasionat... are si ea "bubele" ei ca oricare alta masina veche...
iar scaunul de la sofer e tare cu arcul acela, mi-am agatat pantolanii asta vara in el :)))

bafta cu masina ;)

NightClubRacer 07-11-10 23:22

Quote:

Originally Posted by zahharia (Post 3793506)
salut, cunosc f bn masina asta, ma bucur ca a ajuns la cineva pasionat... are si ea "bubele" ei ca oricare alta masina veche...
iar scaunul de la sofer e tare cu arcul acela, mi-am agatat pantolanii asta vara in el :)))

bafta cu masina ;)

se repara toate bubele, nu e problema...iar bani se fac :D deocamdata o sa mai tin scaunele ca vreau sa termin partea mecanica si exterioru si dupa bag mare si la interior ;)

SV25MBN 08-11-10 07:32

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3793535)
deocamdata o sa mai tin scaunele ca vreau sa termin partea mecanica si exterioru si dupa bag mare si la interior ;)

Tu cred ca de fapt mai tii scaunele ca sa iti intre in continuare arcul ala in fund, recunoaste ! :lol:
Bafta si cu masinuta asta, sa ai timp si fonduri pt ea, sa iti iasa asa cum vrei tu (402/show/drag), si sa nu o abandonezi repede.

NightClubRacer 08-11-10 08:02

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3793828)
Tu cred ca de fapt mai tii scaunele ca sa iti intre in continuare arcul ala in fund, recunoaste ! :lol:
Bafta si cu masinuta asta, sa ai timp si fonduri pt ea, sa iti iasa asa cum vrei tu (402/show/drag), si sa nu o abandonezi repede.

e o adevarata placere cand te arunci mai tare si pac te inteapa :lol: timp am, iar dupa cum am mai zis fondurile se fac...in plus pe asta o tin ca e mai de gasca si mai tinereasca :D

opia 08-11-10 17:09

18 Attachment(s)
Astazi s-au montat tobele la domnul urs, dar nu am reusit sa terminam pentru ca a venit seara, s-au pus doar pana la mijloc restul maine:twisted:. S-a facut si putina curatenie si in masina si pe la motor:D.

Pun cateva poze de astazi. :arrow:

D_a_N_i 08-11-10 18:36

din cate stiu masina a avut calculatorul ars,in vara cand a fost loata nici interior nu avea,avea decat scaunul d la sofer.cred ca ai ceva de munca,bafta

stefiPJJ 08-11-10 19:00

te dai la pitesti ?

NightClubRacer 08-11-10 23:05

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3795712)
din cate stiu masina a avut calculatorul ars,in vara cand a fost loata nici interior nu avea,avea decat scaunul d la sofer.cred ca ai ceva de munca,bafta

Pei calculatorul merge, deci presupun ca s-a cumparat altu. Iar interioru asea l-am gasit...oricum mai in viitor o sa fie doar 2 scaune scoica. E de munca dar merita.
Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 3795798)
te dai la pitesti ?

nu cred ca e gata pana atunci si in plus, nu m-as risca pana nu e gata 99% mecanica :rolleyes2 nu as vrea sa raman cu ea pe drum...acuma sa vedem, poate reusesc sa ajung.

Merci opia de poze. Da nu am apucat sa terminam de montat tobele, maine ma trezesc de dimineata si termin tot ce mai e de sudat...sper ca miercuri sa ajunga si barile normale ca sa am bari pe ea. Iar sper ca pe joi/vineri masina sa ajunga la un nene priceput pentru reglaje motor+tacheti. :twisted:

am mai descoperit azi: trebuiesc alte tampoane la cutie, ca ale mele sunt rupte si timoneria schimbata...si frana de mana de verificat, numai tine deloc :D si electrica revizuita...

D_a_N_i 09-11-10 09:53

dupa ce il termini poate ne gasim p undeva sa-l vad si eu intr-o stare mai ok nu cea in care il stiam eu

NightClubRacer 09-11-10 10:04

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3797368)
dupa ce il termini poate ne gasim p undeva sa-l vad si eu intr-o stare mai ok nu cea in care il stiam eu

oky, ne intalnim pe undeva :D acuma ma pregatesc sa plec sa termin trseul de tobe...desi ma sperie vremea naspa de afara, dar trebuie :twisted: si dupa sa trezesc cartierul, o sa fac un filmuletz cum se va auzi :lol:

waste31 09-11-10 10:52

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3797368)

Idem. si eu il stiam destul de ciufulit.

All times are GMT +2. The time now is 01:24.

- Copyright 2026 4Tuning