![]() |
Re: E30 - CT-87-GMA
te-ai apucat de ea, nu gluma. E bine ca o refaci si scoti toate lufturile, indoiturile...doar trebuie iasa ata :D Frumoase si pragurile si jantele alea sunt destul de oky pentru urs, dar nu pe negru, cum ai zis si tu pe griul lor original. Spor in continuare!
|
Quote:
|
Quote:
Fratimiu, 1.8 asta al tau a batut 2.0 24v :))))) Era cam obosita pisica, dar totusi... :))) De abia astept s`o vad vopsita si terminata :> Spor la treaba |
Quote:
Quote:
|
Multa bafta si sper sa iasa asa cum iti doresti!!!!!!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Nu te joci .. :))
Iese ursulica mancalar tata :lol: |
hai ca deja incepe sa se schimbe treaba cu jantele :D arata mai bine decat pe negrul ala ;) cand e gata vopsita masina?
|
Te misti iute fratimiu, e bine bine. Cu barile ce faci ? Pe fata ramane aia veche si pe spate`i pui m-tech 1 ?
|
da incepe sa se schimbe rau de tot... jantele le`am facut albe...mi`au placut mai mult asa zic eu....da pe spate o sa pun mtech 1 ....si pe fata o sa o las asa deocamdata... mai dureaza o sapt pana se va vopsi....pun dimineatza poze cu jantele albe.... puse pe masina...
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
:shock::shock::shock:
|
frumos va iesi acest urs.. bafta ;)
|
Da, e ceva de munca, pana acum e bine. L-am vazut aseara, era parcat acolo la intersectie A.Vlaicu cu vf. cu dor. Dau bine jantele acum, sa vedem cu o fi si cu vopseaua pe el. Spor la treaba!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning