![]() |
Re: Virtual 4tuning league - prima etapa
Quote:
defapt nu a fost chiar asa repede ca am lucrat destul de mult (aproape o noapte si dimineata am mai facut cateva retusuri) oricum suces tuturor concurentilor:lol: |
1 Attachment(s)
masina mea:arrow:
BAFTA LA TOTI...MAI VB PE JOI SEARA CA EU MAINE PLEC.... |
cand este termenul limita ?!
|
o saptamana decand a inceput!
|
Quote:
|
Recent, in Austria am vazut un VW polo primul model, impecabil.. culoare, kit, jante, cauciucuri, interior, motor, cu multe masini mult mai scumpe umilite la liniute. Iar daca mai ti cont ca baiatul isi curata singur filtrul sport in spatele blocului ai imaginea perfecta a Tuning-ului... Bafta la concurenti. Ce ia primul loc?
|
Quote:
|
eu tre sa plec luni seara ! si ma intorc deabia duminica sa nu cumva sa incheiati a doua etapa fara mine! (asta in cazul in care voi trece de pointmaster)
|
dak lucrarea ta va fi acceptata de membrii juriului si vei trece in urmatoarea etapa ... pana joia viitoare o sa ai timp sa tunezi urmatoarea masina ...
|
Quote:
|
Quote:
|
ma bucur k gabi a luat in serios acest concurs... si sper k si ceilalti participanti sunt la fel de incantati... si sper k data viitoare sa fie si mai misto :)
|
SI eu si eu lucrez la masina asta cu placere .... nush de ce ...da cred ca din cauza concurentei :twisted: :lol:
|
:)) vad k fiecare dintre noi incearca sa surprinda cu ceva placut pe ceilalti :) !
ps: si masinutza mea merge binisor :P ! doar ce au venit jentzile ;) si kitu' ! |
1 Attachment(s)
Eu nam vazut la timp inscrierea pt concurs :???: .... dar totusi pun si eu masina pe kre am facuto .... sper sa nu va suparati :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning