Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colectii si Colectionari (https://forum.4tuning.ro/651-colectii-colectionari.html)
-   -   Brichete si soldatei (https://forum.4tuning.ro/651-colectii-colectionari/217736-brichete-soldatei.html)

2010 11-01-11 21:22

Re: Brichete si soldatei

Quote:

Originally Posted by Clantza (Post 3975451)
O poza cu mica mea colectie:P .Diseara revin cu fiecare bricheta in parte pentru ca acum le redimensionez:D

Prima si puscociul sunt beton:!:

precu 03-02-11 12:31

Foarte fain colectia,mai ales brichetele in forma de pistol!

2010 13-02-11 15:39

1 Attachment(s)
Inca doua brichetute

2010 01-03-11 18:03

2 Attachment(s)
Inca doua brichete si o maimuta de metal..

ovibonaparte 02-03-11 12:37

acum imi pare rau ca nu am luat(sambata trecuta din targul de vachituri) o bricheta in forma de...toaleta:D,dar am zis ca nu merita 15 lei,poate o doreai in colectie,voi pune ceva poze cu niste soldatei de plimb daca e ok.

2010 02-03-11 13:13

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4135524)
acum imi pare rau ca nu am luat(sambata trecuta din targul de vachituri) o bricheta in forma de...toaleta:D,dar am zis ca nu merita 15 lei,poate o doreai in colectie,voi pune ceva poze cu niste soldatei de plimb daca e ok.

Eu in general nu ratez nimic din targ mai ales brichete!
Poti pune poze mane!

ovibonaparte 03-03-11 08:25

10 Attachment(s)
[QUOTE=2010;4135642]Eu in general nu ratez nimic din targ mai ales brichete!
da...dar asta ar insemna sa ma duc la targ cu camionul:D,revin cu poze si ceva descrieri:prima e o statueta de plastic,ruseasca,lipsesc armele din pacate;apoi o figurina PAPO cu NAPOLEON,apoi un cavaler BRITAINS DETAIL,sabia am pus-o eu de la o figurina ordinara,apoi piticul barbos din STAPANUL INELELOR(partea 1),apoi un turc,cred,un tobosar elvetian,un pedestras ungur,si..insusi BUTCH CASSIDY,cele 5 figurine mici sant din plumb,cred,la urma o poza cu ...stiu ca nu sant brichete dar sant in tema:D.
p.s. avea tata vreo 5 brichete cu gaz de acum 50 de ani,ma jucam cu ele cand eram mic...l-am sunat sa-l intreb daca le mai are,evident,ca desi are alte lucruri astea le-a aruncat:sad:.

2010 03-03-11 08:28

Frumosi toti mane, de astia mici am avut si eu o groaza dar au fugit..la fel si colectia de chibrite!

ovibonaparte 06-03-11 15:54

4 Attachment(s)
deci...revin cu o bricheta adevarata:D,super dupa parerea mea:IMCO TRIPLEX SUPER,MADE IN AUSTRIA,sper sa va placa:
ps draga colega,ai un pm;).

ovibonaparte 07-03-11 13:52

7 Attachment(s)
azi am avut o mare bucurie,mama mi-a gasit doua brichete,una o am chiar de la mama,care la randul ei a primit-o cadou demult,anii 60;a doua o am din 1991,doar ca ...am imprumutat-o sorei mele care atunci cand a ramas fara gaz(bricheta, nu sora:lol:) nu a incarcat-o imediat,evident ca garniturile s-au uscat si pierde gazul destul de repede.

2010 07-03-11 21:06

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4147149)
deci...revin cu o bricheta adevarata:D,super dupa parerea mea:IMCO TRIPLEX SUPER,MADE IN AUSTRIA,sper sa va placa:
ps draga colega,ai un pm;).

Quote:

Originally Posted by ovibonaparte (Post 4149810)
azi am avut o mare bucurie,mama mi-a gasit doua brichete,una o am chiar de la mama,care la randul ei a primit-o cadou demult,anii 60;a doua o am din 1991,doar ca ...am imprumutat-o sorei mele care atunci cand a ramas fara gaz(bricheta, nu sora:lol:) nu a incarcat-o imediat,evident ca garniturile s-au uscat si pierde gazul destul de repede.

Frumoase brichetele mai ales asta cu tabachera!

Cozmescu-Alin 07-03-11 23:58

Domnilor va admir hobbyul. Am si eu o intrebare sperand ca la voi pot gasii un raspuns.

De unde pot achizitiona si eu o bricheta mai speciala? As dori sa fie intr-o stare cat mai buna, si sa nu coste foarte mult. Ceva special. Nu de firma sau mai stiu eu din ce serie limitata. Doar sa fie ceva mai special.

Multumesc.

cruizer11 08-03-11 00:18

Quote:

Originally Posted by Cozmescu-Alin (Post 4151578)
Domnilor va admir hobbyul. Am si eu o intrebare sperand ca la voi pot gasii un raspuns.

De unde pot achizitiona si eu o bricheta mai speciala? As dori sa fie intr-o stare cat mai buna, si sa nu coste foarte mult. Ceva special. Nu de firma sau mai stiu eu din ce serie limitata. Doar sa fie ceva mai special.

Multumesc.

Gasesti in targul de saptamana.Eu de acolo am cumparat 3 brichete metalice foarte ieftine.

2010 08-03-11 06:10

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 4151599)
Gasesti in targul de saptamana.Eu de acolo am cumparat 3 brichete metalice foarte ieftine.

Foarte adevarat!

2010 09-03-11 08:32

1 Attachment(s)
Inca una venita..

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning