![]() |
Re: Primul posesor roman de......
afa sa sti ca sunt multe cazuri unde sau facvut lucrurile astea "bani si masina au fost trecute pe numele altcuiva " si sau recuperat si de la acele persoane ....cu o mica precizare : unde sa vrut asta!!!se mai poate contitui parte civilmente sau sa raspunda familia si rudele care sunt implicate ....Oricum MARE PACAT CA A FOST IMPLICATA O ASA BIJUTERIE IN ACEST ACT MARSAV SI INJOSITOR
|
Ce va fu** invidia :D Puscarie auzi :D:D:D SLR-ul negru e tot al lui daca nu ma insel.
|
aici nu cred ca e vorba de invidie daca asa crezut el ca e mai bine bravo lui dar nu e corect pentru restul de 22de mil de romani care mare parte din ei traiec cu salariul minim pe economie sai in cel mai bun caz cu cel mediu si care nu fura ca asta si nu isi pemit sa se lafaie ca el in bani nemunciti, nu stiu daca tu ai fi in locul celor care se chinuie sa munceasca cinstit si sa traiasca cinstit ai reusi sa traiesti si sa vezio pe cate unu cu cinestie ce vila cinestie ce masina SI ITI RADE IN NAS iar tu ini platesti rata la o banca pe care el a falimentato e un exemplu care se intampla la noi si DA CEI CA EL TREBUIE SA INFUNDE PUSCARIA
imi cer scuze pentru of topic dar acest post e o rusine si o jignire adus acestei masini care nu are nici o vina ce e asa superba incat sa atraga interesul celor ca el asa ca terminati cu vrajeala asta de doi lei " lasa ba ca e mai bine ca furi "ca multi se cred smecheri si defapt sunt niste fraieri care se bucura putin si apoi se duc ca la urma urmei odata si odata tot pici.. |
domle`...e vorba de masinaa aiaaaa
nu de cum sa faci evaziune fiscala, si de ce se va intampla dupa aia... P.s: nu va plati nimic, niciodata, relax. Stiu eu caz asemanator, si gagiu` a stat 7luni la inchisoare, inchisoare de confort maxim, si a ramas cu toate masinile, vila, apartamentele, si toate conturile bancare. Totul fiindca a uns buzunarele cui trebuia. Astia care lucreaza la scara mare stiu pe cine cand trebuie sa caute, si cat trebuie sa sponsorizeze. Nu va mai bateti capul! |
1 Attachment(s)
vio ...sunt de acord cu tine doar 40 % ...bv lui ca a fost jmecker si la dus mintea ....+ sansa si norocul sa faca aceasta combinatie ...tot ce este dupa ....este poveste ...cum a avut bani sa cumpere masina asta ..cumpara fara probleme toate judecatoriile IGP IJP si ce mai vrei tu >
si inca odata bv lui ca stie pe ce sa dea banii :) .... cum ii merge bine lu columbeanu patriciu catarama tantareanu ....asa ii va merge bine si lui ...> cei mentionati mai sus au avut ''contract de preluare'' de fonduri de la > ce frumuos zambeste ...mancalar omidele :x |
in fine...eu raman tot la ideea mea , mai bine platesc toata viata rate k la batranete sa vad k am un apartament cu 2 camere si un junghi de masina in fata blocului care ma pregatesc sa il dau la fiare vechi pt k vederea nu imi mai permite sa conduc si nu am bani sa imi fac o pereche de ochelari...dar macar mor cu sufletul impacat k nu am nenorocit pe nimeni si sigur cineva v a avea grija sa am dincolo un trai poate ceva mai bun...
|
Quote:
hahaha si viata de *** pe care o duci sarac este mult mai buna decat POSIBILITATEA de a face puscarie? deschide un pic ochii si ai sa vezi ca in viata, ca om cinstit singura ta libertate este sa muncesti si sa platesti rate si sa ai frustrari fata de cei care nu au jucat dupa cum canta sistemul. oricum sa o mai arzi prin romania dupa ce ai scos peste 1 mil de coco este o naivitate, |
Quote:
|
E super masina....si propietarul e un hot bun...:lol:
Sunt atatea exemple de super-hoti nepedepsiti in Romania... Vantu, Taratza, Iacobov....si multi altii.. |
ZOOONnnnnnDAaaaa:)
|
ma daca omu' s-a descurcat (cred ca multe persoane ar face asta daca ar avea ocazia.. si cele care spun acum ca nu) .. oricum e treaba lui, smecheria lui.. dar nu cred ca mi-as lua masina aia sa sara in ochi ... sa o mai pun si pe forum sa ma afle toata lumea .. in fine .. treaba lui ce face..
|
Quote:
|
slr negru e tot al lui
|
frate..eu am o conceptie... TOT ROMANU FURA...chiar daca doar niste cartus de imprimanta de la birou... dosare... stilourii etc.... apoi piese de la masini.... depinde unde lucreaza fiecare..imposibil sa nu ia ceva... pana la furaciuni nesimtite cum a facut acest domn... fura frate dar mai si opreste-te , ia o pauza... dau exemplu o trupa din spania care dau spargere la banci si de ani buni nu stie nimeni nimic( pt ca dupa ce au dat spargerea 2 ani stau bine mersi....) alta trupa in pauza de masa vin cu fadroma si iau cu acea cupa bancomatu,si il arunca dupa ce l-au golit la marginea orasului...
|
da slr ul este tot al lui....dar inca pagani nu am vazut o p strazi..ciudat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning