![]() |
Re: Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO
asa as vrea sa vad loganurile pe strazi
|
Quote:
me2 :) dar exact asa ... |
Quote:
Quote:
|
votat marfa..cu toate ca sunt chestii care nu-mi plac..dar e de apreciat faptu ca ai invatat sa faci asa ceva... capota nu-mi place...bara fata deloc... jentile imi plac si bara spate
|
mie nu-mi place loganu'... in plus ai facut atata tam tam pe seama lui si acum... nimic spectaculos
si oricum te-ai inspirat din masina lui TopArt |
votat marfa...
felicitari pentru ce ai realizat pana acum... |
Din punctul e vedere al unuia care nu se pricepe la virtual tuning...nu-mi place deloc...e total disproportional...eleronul ala spate prea inalt...fatza mult prea masiva...transpunerea in realitate cred ca ar arata hidos...
|
da bai shy kid, dar omu a muncit si a facut progrese in modelare 3d si eu apreciez, nu mai fii asa carcotas :P:P:P
|
Quote:
....nush ce sa zic dar topicul asta nu a iesit cum am vrut ....io nu am fdacuta masina asta ca sa iasa in realitate...... vad ca doar vreo 2 3 persoane au observat "evolutia" mea in dale 3d`ului ....... am obs ca toata lumea isi spun parerea ....ca si cum ar fi gata sa iasa pe strada ......e doar un proiect ...si ..eu sunt inca incepator ..eu mai mult asteptam felicitari pt modelare .....nu pareri despre cum ar arata masina pew strada ....la ursuletz mertzan ..nimeni nu facea ...comentarii de genu asta ...de ce la laogan se vorbeste numai de design...nu inteleg ..oricum .... da si am mai observat ca a votat multa lumne de care nici nu am auzit pe la virtual tuning ...... @tazzales ....u nu mai comenta aiurea ....cand o sa faci si u 3d sa vezi cat de greu e ..o sa iti dai seama ca nu m-am inspirat dupa msina lui topart ... |
mah daca ei nu sunt multumiti macar tu sa fii shi cateva persoane care iti urmaresc evolutia.....e adevarat...ca ai facut schimbari spectaculoase..dar gusturile nu se discuta.....evolutia e cea mai importanta nu cum iai facut faru nu cum iai facut....disc sau altele...e important cat de bine lucrezi...ca apoi ideeile vin de unele singure....fara sa te inspiri din alta parte...daca e adevarat ca sa inspirat shi el putin din a lu topart ce daca nu a murit nimeni poate nu a avut un punct de plecare...sau cine stie...dar important e ca a facut propriu model de spoiler....shi pt asta yo il apreciez...nu multi stiu sa lucreze in 3d dintre cei care au comentat shi yo zic ca au comentat aiurea...daca ei nu stiu ce inseamna ala 3d shi cat de greu se lucreza...asta e.....daca ar vrea sa scoata tuning-ul pe piata probabil ca vor fi cativa care vor fi incantati dar inainte de asta nu ai nevoie de liceenta la program ca sa poti vine???apropo cat costa una....?
|
grigo nu o lua in nume de rau... masina e facuta bine.. .si daia toti au impresia e gata de strada :D
|
grigo, nu face pe desteptul cu mine... da stiu cat de greu e in 3d, apreciez ca ai facut progrese dar eu vorbeam de infatisare nu de modelare & shit
la asta ma refeream, daca nu ai inteles treaba ta fiecare cu parerea lui si parerea mea a fost ca e urata; d-aia ai facut topicu' sa afli opinii |
Quote:
|
frate tu esti chiar iritant... enervant nici nu stiu cum sa zic
de ce te oftici atata ca nu imi place mie masina ta? e doar o parere |
Quote:
de ce mas oftica pt ca tie nu iti place loganul ..nu esti singurul caruia nu ii place ..... si plus de asta nu esti o persoana importanta pt mine ..deci nu am de ce sa ma oftic |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning