![]() |
Re: Bistrita
ce fundatie au ai tai exact?
incercam sa o transformam pe aia sau sa ne afiliem nui o idee rea id mes: mayday_red_88 mai vb pe mess |
sambata data de 3 martie la ora 11 fix in eminescu care doreste sa vina sa discute despre infintarea clubului de automobilism la bistrita este rugat sa ne onoreze cu prezenta
daca nu ma cunoasteti intrebati de sorin sau uitativa dupa un nissan 200 sx bn99pch sunteti ineveniti cu idei si pareri despre ori ce inclusiv de un nume |
fain bistrita.... desi am fost de putine ori.... masina ce si-au luat-o ai mei a fost din bistrita... multe masini pe la voi... :) succes cu asociatia si tot
|
88 RED ai o masina pe cinste.Acu 3 ani conduceam si eu asa ceva,numai k era cu nr.de germanik,un an de zile am tinut-o,si dupa aia am dat-o cu 450 euro,dupa ce in prealabil dadusem pe ea 550 euro.Incearca sa iti aduci una de dincolo ca gasesti pe la 500 euro si ai si piese de schimb la sylvica si ii poti schimba tot interiorul la a ta+aripile alea pe fata,k sunt cam indoite.Bafta multa cu masina,dar si cu clubul.
|
merci mult pt urari
si cat de curand o sa rezolv si masina sa meaga cat de bine posibli si sa arete pe masura fiinca e o masina de care sunt f multumit si pot sa spun ca realmente m-am indragostit |
in urma intalniri de sambata noapeta
sa decis ca in urmatoarea perioada se va stabili un nume pt club (asteptam propuneri) si se va incepe depunerea actelor pt infinare |
Daca tot ne dam noi pe independentei ce-ar fi sa numi clubul "Independence Leagal Raceing" ce zice ?
|
nui rea ideea se noteaza da nu stirica chiar mai multe nume sa vedem care merge mai bine :P
|
Kamikaze Street Leagal Raceing
un nume nascocit din neinspiratie |
inca doua nume propuse
bn speed bnracer mai astept sugesti si pareri |
BNSR, BSR: ? BN-Street Racing (-racers)
BRT, BRC: Bistrita Racing - Team; - Club (BSRT, BSRC) .. banuiesc ca sunt evidente abrevierile, ca sa nu scriu fiecare in parte. kamikaze e prea des intalnit .. si mai exista. |
Ce mai zicetii, cand facem o intalnire sa stabilim odata ce facem si cum facem, sa vedem ce avem si ce ne mai trebuie. Sa nu tot o lungim ca poate se pierde interesul
|
ma baieti cam plictiseala pe forum. nimeni nu mai posteaza nimik. cum ramane cu clubul. mai dati o idee ceva
|
treaba e ca eu nu m-am mai putut ocupa fiinca am intrat in gaura cu masina (trebe sa imi gasesc parbriz pt am face actele) si apoi revin in forta si o sa va anunt pe toti care e misacarea
inca ceva nu merge nimeni in bucuresti zilele astea? daca vrea careva sa mearga sa ma sune ca s-ar putea sa merg si eu....... |
Salutare baietii. De ce nu puneti niste poze cu masini de prin Bistrita sa mai vada
si ochii nostri ce frumuseti aveti pe acolo, ca nu puteti spune ca nu aveti. Respect si toate cele bune :peace: Audi for life :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning