![]() |
Re: E36 - baubau car
multumesc tuturor
imi cer scuze ca nu prea am mai dat pe aici ,dar acum sunt in mutari de la o casa la alta promit ca revin |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
da un apartament sanatos tot mi-am luat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dupa sarbatori vine BAUBAU mic asa ca momentan o sa pun turbo la caruciorul lui apoi o sa ii pun si la pisi si daca tot veni vorba DE TURBO as vre sa incep sa cumpar piesele asa ca spuenimi si mie ce turbin sa cumpar care sa fie buna si nu la preturi astronomice intercooler-ul il fac la timisoarea la comanda si mai spunemi cam de ce mai am nevoie in asa fel incat masina sa ramana fiabila dupa montarea turbo-ului,sa nu fiu nevoit sa stau cu capul in ea non stop |
Quote:
Cel putin de cand il conosc eu . Este unul din putinii care sa incumetat sa refaca motorul de la zero , astfel incat isi mai putea cumpara o masina cu banii bagati in motor ; deci daca spune ca-si pune turbo - eu il cred ! |
Apai atunci ii uram bafta in viitor, cu proiectul.Sa iasa racheta frate.:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Daca tot a venit iarna si am si sotia insarcinata am zis sa ne pazim si sa trecem la gume de iarna(bleax)
|
1 Attachment(s)
Intr timp pisi mai are ceva dotari noi
S-a ales cu o cotiera completa iar mersul cu masina a devenit mai comod si a mai primit un volan de face lift nou nout fabricat in2011 Mai are in garaj si doua aripi gata pregatite de vopsit Sper ca in cutand sa intre la gletuit si dat cu lavabil |
frumos pisicu , ai inceput bine , appo interioru l-ai facut misto , succes in continuare
|
Ce se mai aude cu bau-bau?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning