![]() |
Re: Lada Kalina TMS GTI
pt o lada arata ciar tare :D;)
|
mashina e ok.......e mult mai p***a dekt o dacie.....
|
o avea ea spate de vectra ,dar tot surprins placut sunt :D.........e Lada totusi
|
seamana cu multe masini, stopurile imi seamana si cu octavia putzin, oricum imi place...
|
e frumoasa dar tot prefer loganul Elia ca parca e mai sigur are airbaguri:D, doua, fara suparare, parerea mea. DACIA & BMW & PORSCHE the best cars
|
arata bine n numai pt o lada dar si pt majoritatea masinilor de pe coclaurile noastre
|
merge la 161 ce cai !!
|
ai dracu rusi ce fac astia !!! au inceput si astia sa faca lada mai frumoasa !
|
nu-i nimeni din oradea?
la reprezentanta nu stie nimeni nimic? ma, voi tot vb aiurea de lazi, da....rusi dau la cur la multi cu ce construiesc ei, sa nu uitam ca niva o iesit pe locul 2 la performante dupa hummer si hummeru h1 ii la 100 mii para si niva ii la sub 6000 1 la mana 2 la mana ii masina ruseasca si are tabla calumea eu am o niva, are 25 de ani garantie la perforarea caroseriei, nu-i nimic prins cu suruburi tot ii sudat acuma ma bate gandu sa-mi cumpar o samara aia mica de 1.6 16v....da asta parca parca-mi place mai mult care-i din oradea....il rog sa-mi dea un mp-u sa-l intreb una alta |
De ce sa optezi pt una d-asta, (careia nu stiu unde ii faci service-ul eficient)
cand poti sa modelezi un Loganel ? |
Cu banii de logan... + banii cu care il modelezi mai bine iti iei un subaru stock ... orice alta masina cu multi calutzi ... si satisfactia de a conduce acea masina v a fi muult mai mare decat .... ideea de a conduce un logan modelat ;) Oricum nici lada Kalina nu e cine stie ce ... e un fel de logan al rusilor....
|
parerea mea e ca rupe tot
|
arata fain ,dar totusi e lada
nu-mi place firma |
Deci clar vreau lada :)) iauite ba ce mashini scoate lada :) cred ca e un pic mai buna decat loganu nu !? hahahaha
|
chiar frumoasa masinuta!!
rally style !! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning