![]() |
Re: Statie + tub de bass - Blaupunkt
am shi io o intr pt cunoscatori................dacac boxele din usa sunt mai slabe la watt decat subwooferul se ard?
|
Normal ca nu ... ce treaba are una cu alta ? Sau tu le-ai legat pe toate pe acelasi amplificator ? Acelasi canal ma refer. Daca asa ai facut, e o problema. E problema si daca au puteri apropiate.
|
am o intrebare off topic sa nu deschid un thread pt asta...care se aude mai bn tubul sau cutia trapezoidala de la blaupunkt..au acelasi difuzor ..multumesc de intelegere
|
Quote:
|
S-a mai discutat. Forma incintei n-are importanta.
|
tubul e bass relex ..incinta e sealed ...si probabil are bass mai bun :|
|
Din intrebare reiese ca e interesat daca forma conteaza, si raspunsul este NU CONTEAZA.
Nu poti spune nici macar ca reflexul ar suna mai prost fata de compresie sau invers, pentru ca ar fi o mare greseala. Sunetul unei incinte depinde de foarte multi factori, si difera de la un difuzor la altul,etc,etc,etc...... |
tubul suna prost mai ales daca e din ala ieftinache din carton presat :lol: (zic eu)
|
Zici prost... Toate tuburile sunt din carton presat. Ce ar fi sa nu va mai bagati in seama daca nu stiti despre ce vorbiti ?
Adi, considera ca ai deja un avertisment. |
eee....mi-am dat si eu cu parerea
eu am ascultat un tub JBL,un Magnat Streetracer,un Mac,un Blaupunkt,un SAL si nu mi-a placut niciunu :- ?? nu te supara nenea moderatoru Saxo :-P :lol: |
Mai,
Nu ma supar, dar mai citesc si altii, si isi formeaza pareri gresite. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning