![]() |
Re: Machetele mele - edymotley
Foarte frumoase toate. Felicitari pentru ultimele achizitii. Lotus-ul este cel mai tare, zic eu.
|
foarte frumoase toate machetele...felicitari domnu' EDY pentru colectia asta minunata...imi place foarte mult Citroenul :X:X
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ti au iesit super pozele la Citronel...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Jaguarul XKR condus de Zao, personajul negativ interpretat de Rick Yune, are montata in spatele scaunelor o mitraliera grea Phalanx, similara cu cea montata pe elicopterele de asalt ale armatei americane. In ciuda calibrului de 20 mm si a cadentei de tragere de 4500 de cartuse pe minut, Bond reuseste sa scape cu viata folosind rachetele cu ghidaj termic din dotarea Vanquish-ului, acestea fiind localizate in spatele grilei calandrului si actionabile printr-o simpla apasare de buton. Scena de urmarire dintre James Bond si Zao se petrece pe o laguna inghetata, astfel ca un XKR obisnuit nu ar fi putut avea aderenta suficienta pentru a rula cu viteze mari si pentru a vira spectaculos. Din acest motiv, caroseria lui XKR a fost montata pe un sasiu de Ford Explorer, al carui ampatament a fost scurtat, pentru a corespunde celui de la Jaguar. Evident, masina din film are tractiune integrala, iar pasajele rotilor au fost majorate, pentru a putea primi roti de SUV, de 22 de toli, dotate cu pneuri cu tinte. In total, datorita "pierderilor colaterale" suferite in timpul cascadoriilor, pentru aceasta scena s-au folosit nu mai putin de sase masini, al caror cost, cu tot cu modificari se ridica la 2 milioane de euro. Nu e foarte mult, daca ne gandim ca tot filmul a costat 100 de milioane de euro.
|
6 Attachment(s)
Toyota a fost prima companie care a produs o masina sport in adevaratul sens al cuvantului: 2000GT, in 1967. A depasit zeci de recorduri de viteza si rezistenta, lucru care s-a vazut in pretul destul de piperat de peste 7.000 de dolari la momentul respectiv. A fost masina lui James Bond in "You only live twice". Cele doua masini cabrio facute pentru film se pare ca au devenit decapotabile din cauza faptului ca actorul Sean Connery era prea inalt pentru coupe. In ciuda productiei destul de scazute, doar 337 de masini, modelul 2000GT are inca o rezonanta destul de mare in ziua de azi, un model facut la comanda costand in jur de un sfert de milion de dolari. Cele mai importante dotari ale acesteia sunt un televizor, un telefon fara fir si un sistem stereo cu comanda vocala.
|
Jag-ul arata foarte tare asa blindat si nici nu stiam ca a fost pus pe sasiu de explorer.arata chiar tare, si culoarea e foarte frumoasa:yes:
toyota 2000gt:love: o macheta superb realizata,...arata grozav de bine. stiu ca suna ciudat,dar...:farurile sunt escamontabile si la macheta?:confused2:rolleyes::???: |
Quote:
Farurile nu sunt escamotabile, nici una dintre masinile colectiei nu are vreo parte mobila. Sunt facute pentru a fi expuse. Pe marginea ambalajului scrie ca sunt pentru +14 ani. |
aha, inteleg, multumesc de informatie, deci si eu ma pot juca cu ele:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Un mare fan James Bond
|
Amandoua sunt foarte tari si foarte bine prezentate:!:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
După popularitatea Lotus Esprit alb, din filmul „The Spy Who Loved Me” (1977), noul Turbo Esprit a fost prezentat în filmul din 1981, "For your eyes only”. La începutul filmului, a fost folosit un Lotus Esprit Turbo alb, în timp ce Roger Moore investiga casa lui Gonzalez, 2 baieti răi au încercat să pătrundă în maşină, cu sistemul de securitate activat şi a explodat masina! A doua masina a fost un Lotus Turbo Esprit, prezentat aici, cu un suport de schi pe jaluzelele spate. Lotus Esprit Turbo, a fost vandut pe eBay, în iunie 2006. Masina a fost vanduta pentru o uimitoare suma de 210.000 $, deci este oficial cel mai scump Lotus Esprit Turbo din lume.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning