Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Se vinde SAMURAIUL! (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/21636-vinde-samuraiul.html)

Andrei7 03-09-06 11:20

Re: Se vinde SAMURAIUL!

Stiu ca in craiova e mai nasol din punctu asta de vedere(cu comenzile la piese). Oricum masina e BESTIALA! Bafta la vanzare!

EuGenius 06-09-06 16:59

Quote:

Originally Posted by sandrei (Post 540008)
asta asa este..ai dreptate..desi sunt recunoscute japonezele (mai putin la noi) pt cea mai ridicata fiabilitate...

Bravo ,SUPER MASINA,SUNT FAN JAPONEZE,shi daca aveam banii shi ramaneam in tara o luam cu okii inchisi.VB ft serios...shi voi ramane benzinar 4ever la fel ca si pasiunea pt japoneze.
Excluzand ca ai Nissan ,DACA ar fi sa faci un clamasament intre ,MAZDA.HONDA,TOYOTA SHI NISSAN ,care ar fi ordinea??.Oricum fiecare are ceva aparte shi numai cine a avut o japoneza stie ce inseamna aceasta pasiune,nu te mai lasi de ele...Iti doresc succes in vanzare...

sandrei 07-09-06 01:02

Quote:

Originally Posted by EuGenius (Post 545492)
Bravo ,SUPER MASINA,SUNT FAN JAPONEZE,shi daca aveam banii shi ramaneam in tara o luam cu okii inchisi.VB ft serios...shi voi ramane benzinar 4ever la fel ca si pasiunea pt japoneze.
Excluzand ca ai Nissan ,DACA ar fi sa faci un clamasament intre ,MAZDA.HONDA,TOYOTA SHI NISSAN ,care ar fi ordinea??.Oricum fiecare are ceva aparte shi numai cine a avut o japoneza stie ce inseamna aceasta pasiune,nu te mai lasi de ele...Iti doresc succes in vanzare...

Multumesc mult pt aprecieri.. :D Clasamentul ar fii : si nissan si honda pe primul loc si dupa aceea mazda si toyota! le pun pe primul loc pt ca si civicul si skyline sunt 2 dintre masinile mele preferate!

noutate: Masina a mai primit semnale laterale kristal SK TUNING GERMANY si e incaltata cu gume noi noute de ieri incoace (FALKEN FK451 POWERED)

:peace:

Andrei7 07-09-06 10:23

vrei sa iti iei civic dupa ce o dai pe asta? ma intrebam asa ca daca o faci si pe aia ca pe asta avem si noi la ce sa ne clatim ochii :).

sandrei 11-09-06 23:48

Up!!!!!!!!!!!!!!

Barum 26-09-06 01:08

sandrei te-am vazut nu demult prin cj.....ma ee super faina masina....km cat tea costat tot ce ai pus pe ea?mai mult de cat o dai ?:P :Dbafta la vanzare:)

sandrei 03-10-06 11:14

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 565351)
sandrei te-am vazut nu demult prin cj.....ma ee super faina masina....km cat tea costat tot ce ai pus pe ea?mai mult de cat o dai ?:P :Dbafta la vanzare:)

salut! iti dai seama ca nu mai recuperez,dar daca nu o sa o vand,nici nu o sa pierd :lol: . Masina a mai primit panouri de usi custom si Lac Perlat Albastru

sandrei 18-10-06 11:20

Price Update 10.500!

sandrei 13-11-06 14:44

1 Attachment(s)
pret nou 9800 EUR!!! urgent sau variante

tarnafes 13-11-06 20:41

Frate te intreb si eu ca nu stiu cam cat consuma cazanul asta de dizelan ? :rolleyes2

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sandrei 04-12-06 02:42

up!!!!!!!!
ultima sapt de oferta dupa care iasa de la vanzare! :shock:

dany_let 04-12-06 09:07

te chinui degeaba ma.....daca n-are 10 elroane si bari ucigase....nu o cumpara nimeni poti sa-o dai si pe 4000 ca astia n-au bani...noroc ca e internetu ieftin ca daca era scump mai aveai 2 posturi aici !!! esti nebun ...nu stiu sa aprecieze bunul gust si banii investiti in masini !!!!!!!!! sau piesel originale ........sunt praf........

szambi77 04-12-06 11:31

Salut ! te-ar interesa la schimb (si ne intelegem) ?

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/28124-showcar-vw-polo.html

Cosmin255 04-12-06 17:54

Masina e super , face toti banii , multa pasiune si mult bun gust , succes la vanzare si din partea mea

Eugen_TL 04-12-06 18:16

mare pacat ca o dai..si cu 9800euro si tot nu vrea nimeni? :( prea misto arata ti-am mai spus dar iti repet

All times are GMT +2. The time now is 00:00.

- Copyright 2026 4Tuning