![]() |
Re: Se vinde SAMURAIUL!
Stiu ca in craiova e mai nasol din punctu asta de vedere(cu comenzile la piese). Oricum masina e BESTIALA! Bafta la vanzare!
|
Quote:
Excluzand ca ai Nissan ,DACA ar fi sa faci un clamasament intre ,MAZDA.HONDA,TOYOTA SHI NISSAN ,care ar fi ordinea??.Oricum fiecare are ceva aparte shi numai cine a avut o japoneza stie ce inseamna aceasta pasiune,nu te mai lasi de ele...Iti doresc succes in vanzare... |
Quote:
noutate: Masina a mai primit semnale laterale kristal SK TUNING GERMANY si e incaltata cu gume noi noute de ieri incoace (FALKEN FK451 POWERED) :peace: |
vrei sa iti iei civic dupa ce o dai pe asta? ma intrebam asa ca daca o faci si pe aia ca pe asta avem si noi la ce sa ne clatim ochii :).
|
Up!!!!!!!!!!!!!!
|
sandrei te-am vazut nu demult prin cj.....ma ee super faina masina....km cat tea costat tot ce ai pus pe ea?mai mult de cat o dai ?:P :Dbafta la vanzare:)
|
Quote:
|
Price Update 10.500!
|
1 Attachment(s)
pret nou 9800 EUR!!! urgent sau variante
|
Frate te intreb si eu ca nu stiu cam cat consuma cazanul asta de dizelan ? :rolleyes2
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
up!!!!!!!!
ultima sapt de oferta dupa care iasa de la vanzare! :shock: |
te chinui degeaba ma.....daca n-are 10 elroane si bari ucigase....nu o cumpara nimeni poti sa-o dai si pe 4000 ca astia n-au bani...noroc ca e internetu ieftin ca daca era scump mai aveai 2 posturi aici !!! esti nebun ...nu stiu sa aprecieze bunul gust si banii investiti in masini !!!!!!!!! sau piesel originale ........sunt praf........
|
Salut ! te-ar interesa la schimb (si ne intelegem) ?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/28124-showcar-vw-polo.html |
Masina e super , face toti banii , multa pasiune si mult bun gust , succes la vanzare si din partea mea
|
mare pacat ca o dai..si cu 9800euro si tot nu vrea nimeni? :( prea misto arata ti-am mai spus dar iti repet
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning