![]() |
Re: E36 - HellRot Cabrio.
1 Attachment(s)
Deci pot apasa butonul "M" ,apoi dau masina pe "D" - drive si fara sa mai fac nimic o sa-mi schimbe ea automat de la treapta 1 pana intr-a 3?? Sau ??!
|
4 Attachment(s)
Salutare! .. Revin si eu cu ceva poze noi.
Cum da caldura ma apuc de lucrat la masina. *ProJect* : - pragurile si aripa spate dreapta.(a aparut rugina ) - vopsire la culoarea masinii bara fata,praguri,bara spate. - proiectoare. - foliere : geamuri,triple,semnale,proiectoare . - inlaturare zgaraieturi de pe jante si vopsire . - dupa o iarna .. asa de grea,schimbare: bucse,rulmenti spate si telescoapele pe fata. Si cam atat deocamdata. Sper sa vina caldura cat mai repede sa ma pot apuca de treaba ca deja am inceput sa urasc cum (trancane si huruie) :) |
Quote:
Pe viitor sa ai trecut pe lista si un hardtop.Face toti banii!8) |
Imi recomandati .. sau mai bine zis,daca dau stop-urile si semnalele cu spray fumuriu transparent,lucios,mi-ar iesi bine?
A mai facut cineva treaba asta cu spray fumuriu transparent lucios? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune niste poze sa vad cum ti-au iesit ..
|
Quote:
|
Unde scrii dedesupt dai pe manage attachments :):):):):)
|
suspensia sport cat mai joasa,jantele cu buza poate niste style 5 si la vara te plimbi de placere :P
|
1 Attachment(s)
uite poze
|
Quote:
Credeai ca i-am recomandat sa dea cu pensula triplele?:):):):) Cum i-am spus eu sa faca ii pot iesi cat de inchis la culoare vrea ( oricum mult mai deschis decat ai facut tu) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning