![]() |
MUSLE CARS RULEZ la greu !! 8)
|
Au RULAT ele la greu... Acum sunt doar o amintire placuta in oglinzile retrovizoare ale supercarurilor de azi... :wink:
|
bah ale dreq masini cresc in pom nu???
unde le-ati vazut ma?? |
Lexus, daca erai mai atent, la WOB la location sub avatar scrie Dublin, iar Hondarul s-a intors recent dintr-un periplu din statele unite unde s-a ofticat ca a vazut numai Ferrari care mergeau cu 40 la ora... :lol:
|
hondarule, te-am mai intrebat eu dar nu mi-ai raspuns
de cate ori ai fost si tu la curse cat timp ai stat in state? |
1 Attachment(s)
Am fost pe draqu... Am fost numai la adunari de muscle caruri si la expozitii de masini de curse sau clasice. Nu am avut timp frate, ca cea mai apropiata pista... nu era chiar asa aproape... Si nici masina nu prea am avut.
Si ce mai vedeam pe strada... :lol: |
Re:
Quote:
muscle , nu musle |
dap , asha-i :lol: !!, MY BAD nu m-am uitat !! 8)
|
Re:
Quote:
da, de obicei le fac inafara orasului si e greu de ajuns fara masina frumos SSR |
sunt si prin Buc ceva Mustanguri .. si unele chiar arata f bine!!! si fac pariu ca le dau ceatza altior masini de generatie 2004
|
Si eu am votat alea vechi...dar mi-ar place sa am una doar daca as mai avea si una noua.Si cred ca asta spune tot, nu.Sint suer faine cele vechi, dar nu m-as vedea numai cu o masina in aia.
Si totui am votat cu oldies - au personalitate, au un aspect superb - |
Muscle cars rulez! As prefera sa am un Ford Mustang de prin 70 si sa-l conduc zi de zi prin romania. Sigur ar intoarce capul majoritatea oamenilor dupa masina . In plus cu timpul valoarea ei va creste spre deosebire de una noua care valoarea va scade.. .. cu banii de pe asha ceva probabil mi-as lua cea mai tare masina peste 10 ani si probabil ca masina aia o sa mearga pe baterii si o sa aibe 2000 cai si 1000 km/h .. deci e o afacere. In plus nu se compara motoarele vechi care erau facute manual si fiecare mester punea zeci de ani de experienta si suflet intr-un motor , in afara de asta adevaratele dragstere sunt masini vechi nu masini noi. Inca nu am vazut masini noi concepute pt. drag sau pt. top speed. Inainte se mergea pe demaraj si top speed. Acum se merge pe siguranta, economie la fuel , limitare de viteza la 250 Km/h , poluare redusa ... etc ... pur si simplu senzatiile tari nu mai sunt la locul unde erau odata.
Eu sunt un involuat si prefer sa traiesc o clipa ca o pasare decat sa ma tarasc 100 ani ca un vierme . Acu recunosc ca si omenirea a evoluat si .. au si ei dreptate da-le *** de senzatii ca ai familie acasa .. etc .. dar depinde de ce-si doreste fiecare :) |
Re:
Quote:
... sau mai bine mai stai inca 10 ani si-ti iei una cu propulsie nucleara cu 5000 de cai si sa mergi cu viteza sunetului , prin tuneluri vidate , in loc de strazi . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hai ca glumeam si eu ... Acuma , ca sa revin ontopic , si eu prefer masinile mai vechi . De exemplu Eleanor implineste curand (in 2007 dak nu ma insel) 40 de ani . Sunt curios de cate din generatia de masini care sunt acuma isi va aminti cineva cu drag si va avea grija de ele si le va reconditiona ? Si cat te tine un motor de aproximativ 3litri dus spre 1000 de cai sau chiar peste ? Nu stiu , dar in orice caz nu cred ca prea mult si in nici un caz nu va ajunge la 40 de ani . Poate 4 , daca ai grija de el . |
Nu am votat
Grea decizie. Parerea mea este ca o masina veche este super, dar este o prostie sa o fatzai in fiecare zi printr-un oras aglomerat, cand te duci la servici, sau in alte parti.
Mie mi-ar place sa am un mustang in garaj si langa el un BMW autohton :) |
un gt 40 nu ar incanta pe nimeni? :lol: 8) mie mi se pare super masina.o masina veche cu performantze uluitoare greu de atins chiar si in ziua de azi....si asta e doar unul din multele exemple care pot exista.deci old cars forever..... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning