![]() |
re: Lihor Adam Drift Car
ce telescoape ati folosit?
|
Quote:
|
multam'. cand mai ai timp, pune mai multe poze, in special cu ansamblul suspensiei, atat fata cat si spate :twisted:
|
Salut! Ce parere aveti despre masina asta?
|
De ce nu ati mers pe articulatii sferice si la prinderile pe cadru? Aveati optiuni mai multe la reglajul unghiurilor.
|
Quote:
Buna ziua sincer nu stiu inca avem mult de lucru pe ea pana cand o'sa reusim sa al setam calumia...Da stim ca iera mai frumos si elegant daca iera facut asa cum zici dv.da si asa am reusit sa reglam unghiul de fuga cat de cat calumea...da se poate modifica:rolleyes2 Inca avem multe probleme de rezolva Ambreiaj,lant , etc:sad: |
Cum ati rezolvat cu timoneria din "cockpit" pana la cutia de viteze? Am trecut printr-un proiec de genu si eu si e cam trista treaba pe partea asta, si la ambreiaj de-asemenea, fiind stramt locul in nas.
|
Quote:
Salut cu ambreiajul inca si noi avem probleme da in schimb am gasit solutia. Este o solutie un Lock Up Clutch care se folosesc la motociclete de deg bike. Vio in ce stadiu suntet? |
La noi ii in stadiu de proiect. razvan_veres13 pe yahoo. Noi pentru formula student lucram.
|
bafta cu proiectul
|
fuzetele fata spate sunt de pe golf?
|
Re: Lihor Adam Drift Car
super tare .da ce jante o sai pui?
|
Re: Lihor Adam Drift Car
Salut, tare project , succes in continoare.Cartul a iesit frumos tare ."Good Job".
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning