![]() |
Re: Nissan 200SX S14 Project
Salut Dani.
Frumoasa foc masina, felicitari :) |
10 Attachment(s)
Au ajuns o parte din piese dar jantele se mai lasa asteptate pana saptamana viitoare din pacate.
Body kitul de la Chargespeed (bara fata/spate ,praguri ,aripi fata +25mm) radiatorul Megane Racing 3 row Alu ,eleronul carbon Veilside printre altele sunt pe "stoc". Oricum saptamana asta pleaca si interiorul la refacut si incepe lucrul la vopsitorie. |
6 Attachment(s)
more pics ...
|
aoleuuu....cate "bunatati" pe acolo......
canapeaua banuiesc ca sare din schema nu? |
Bancheta spate ramane dar va fi retapitata albastru(alcantara) si piele neagra ca si restul interiorului.
Daca hotaram sa punem rollbar sigur disparea dar asa nu strica inca 2 locuri chiar daca nu sunt foarte spatioase. |
2 Attachment(s)
Acum au ajuns din Japonia in Italia de unde au fost trimise catre noi.
Deci T - 2 zile pentru jante :) |
9 Attachment(s)
Jantele au ajuns si sunt de departe cele mai bine finisate si usoare jante pe care le-am am avut pe mana pana acum.
Specificatiile sunt: Forged monoblock wheels - 18" 8.5J et22 flat face (fata) 7.6 kg bucata - 18" 9.5J et22 concave (spate) 7.9 kg bucata Asteptam anvelopele spate cele pentru fata au ajuns deja 235 40 R18 Micheline Pilot Sport Cup cele de pe spate vor fi tot PS Cup-uri dar 265 35 R18. |
Bijuterii!!! Felicitari!
|
+1 ! sunt tipla
|
Quote:
Quote:
Ca sa completam rotile si sa sporim siguranta a fost comandat si kitul de frane fata+spate : -fata disc Brembo 345 mm(14") grooved etrier Wilwood 6 pot (umple perfect roata de 18") -spate disc Brembo 320 mm(13") grooved etrier Wilwood 4 pot Binenteles furtune de frane metalice si lichid de frana Castrol SRF. |
sa iasa drift car ca la japan si totul e ok :) SUCCES!
|
1 Attachment(s)
Nu se vrea a fi masina de drift.
Ideea e sa aibe aderenta cat mai mare sa fie placut de condus nu sa te sperie in fiecare viraj :D . In ideea asta am si cumparat semislick urile (Micheline PS Cup) cu latime considerabil mai mare decat ce avea original. |
merita romania o asa masina la drift tinand cont ca majoritatea se dau cu masini care nu au nici o treaba cu fenomenul asta dar....pana mea fiecare cu ce-i place :) spor la treaba in continuare :D
|
Fiabilitatea , performantele si aspectul ne intereseaza cel mai mult la proiectul asta.
Am mai scris la inceput ca se vrea o masina sportiva in adevaratul sens al cuvantului. Daca era o masina de drift altele ar fi fost alegerile in materie de piese cu siguranta. |
Probabil sora mai mare a GDL-ului:evil:, bafta dani.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning