![]() |
Re: Opel Manta
buuun , o nota 10 zic eu ? :)
|
bravo ... imi place masina ...e marfa ;)
|
am facut curatenie generala aici ca nu se mai intelegea nimik...
psiho a deskis acest thread pt asi prezenta masina proprie , nu pt asi arata fiecare posesor de manta ce are prin garaj si ce piese mai vinde... fitzi on topic discutatzi numai despre masina lui.. ceilaltzi posesori sunt rugatzi sa iti deskida fiecare un alt thread unde sa isi prezinte masina , iar cei ce cumpara/vand piese sunt rugatzi sa posteze la sectiunea bazar ... iar pt discutzi gen intalnirea tuturor posesorilor de manta va rog folositzi sectiunea alte discutzii opel ... |
mai bine il stergeai cu totutl ...macar stiam o treaba ...
mai putem gasi undeva pozele postate ? sau discutiile ? |
nenea :))) ne ai strikat joaca....
|
Nu este corect cum ai procedat .Daca este un thread personal trbuia sa anunti cumva. A fost ceva frumos dar pacat ca de scurta durata. Rusinica!!!!!!! :sad: Salutare celorlalti.
|
unde ne mutam ...zed ? baietzi ... ???
|
se intampla des k unii "minori" sa faca acest lucru...si nu doar la Opel...:(
asta e...deschideti fiecare ceva separat sau faceti k si la topicul FORD CAPRI, REUNINUNE MANTA de exemplu :D si acolo discutam la greu orice..si oricat fara intromisiuni minore :wink: |
--------------------------------------------------------------------------------
ia sa ziceti fratilor care este saitu pe care o sa ne mutam ca ce a facut baiatu asta ade de nea dat afara cred ca a facuto din invidie ca nu are masina cu ce sa se dea mare asta, e invidioasa lume sa stea singur pe saitu asta |
Apropo de mutat,oriunde nu exista invidie.Astept adresa unde am putea comunica in voie.V-am pupat baieti,multa bafta.
|
Foarte tare! Mai activez pe niste forumuri, se bat campii peste tot la greu (mult mai rau decat aici) dar asa ceva n-am patit pana acum... Exista avertismente, dar sa stearga posturile dupa o regula numai de el stiuta - n-au ramas numai cele fix la subiect - asta n-am pomenit!
Profit de ocazie sa-i transmit cele mai bune urari d-lui moderator. |
plm...o luam de la capat :D
pacat ca s-au pierdut discutiile |
cine are chef..de cautat in TEMP..le va gasi..si poze..si tot:D:D
eu mi-am instalat XP-ul de 2 zile...deci..:( |
nu mi-o luatzi in nume de rau dar chiar nu se mai intelegea nimik din acest thread ...
am creat un nou thread unde putetzi sa discutatzi liber despre acest subiect ... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...909#post786909 |
oki..sa zicem..dpTAUdv nu se intelegea..dar pt noi era OKI..si pt noi era in final...pasionatii :).
macar puteai face un split..asa s-au pierdut cam 7-8 pagini :( |
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning