![]() |
Re: E36 - 316 Coupe
|
2 Attachment(s)
Ceva mai joasa si oglinda interioara mai asortata cu plafonul negru :D
|
frumos coupeul!8)
nu stiu daca iti aduci aminte, dar vara trecuta m-ai ajutat cu masina cand am ramas fara baterie...eram undeva prin gheorgheni, langa Mercur... si eu vroiam sa cumpar coupe-ul M-pachet dar nu aveam toti banii. spune-mi prin PM cat ai dat pe el ca sunt tare curios. tipu' cerea 1000euro prin decembrie dar nu stiu daca era ''ultimul'' pret. dar am luat jantele styling 24 in schimb:rolleyes2 dar nu le-am tinut mult din pacate... |
4 Attachment(s)
Nu am mai scris de mult, dar intre timp am mai luat un suport de telefon, buton door lock si eleron ingust pt portbagaj. Vreau sa-i pun bord cu airbag in dreapta si cam asa arata acum masina... :)
|
salut,imi poti spune cat ai dat pe buton door lock ?da-mi un pm daca nu vrei sa spui aici
|
ce-i mai pregatesti pisicutei? asteptam poze de primavara8)
|
frumoasa pisicutza , si frumoasa evolutia ei , schimbari cu gust , bravo , astept poze noi , succes in continuare ;)
|
imi place ce faci cu "matzu'" asta :) astept dupa ce o scoti sa iesim la o plimbare cu "matzele"
vladigrec |
Pisica e la cineva care ii repara o aripa, schimba o macara la geam si ii pune diferential autoblocant. O sa ii fac poze zilele astea cand merg sa o vad, desi e cam dezmembrata ca vreau sa o vopsesc complet.
Vlad vreau sa vad si eu cabrio :D |
Quote:
trebuie sa ne vede, poate dupa ce iasa a ta de la coafor ;) |
5 Attachment(s)
nu iese prea repede, plus ca deocamdata nu mai am carnet :))
cam asa arata acum, azi am primit coaja de bord cu aibag in dreapta, am si pus-o la loc :D |
cum ai reusit sa ramai fara el ?
|
se poate inchide, am schimbat masina cu un prieten si in curand va iesi la vanzare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning