Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Sunt si ceva vanatori pe forum? (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/215340-vanatori-forum.html)

markA 10-12-10 10:47

Re: Sunt si ceva vanatori pe forum?

aici in anglia iepurii sunt trecuti in categoria daunatoarelor. se vaneaza fara autorizatie, doar cu o foaie scrisa de mana cu acceptul proprietarului terenului ;)

vulpile sunt ocrotite. umbla noaptea prin londra precum cainii la noi ;)

cata_golf 10-12-10 19:09

vedeti ca am avut dreptate...

roli 10-12-10 20:56

o da insfarsit ceva pe placul meu

sunt si eu vanator de anu asta ,fac parte dintr-o familie de vanatori
detin o beretta es 100 :D si imi place le nebunie dau orice doar ca duminica sa pot merge la vanatoare :twisted:

cata_golf 11-12-10 07:55

Quote:

Originally Posted by roli (Post 3886812)

detin o beretta es 100 :D si imi place le nebunie dau orice doar ca duminica sa pot merge la vanatoare :twisted:

cat platesti pe an?

roli 11-12-10 19:28

salut eu platesc doar jumatate ca sunt elev si am sub 25 de ani

deci 100 de euro altfel e 200

cata_golf 12-12-10 15:49

Quote:

Originally Posted by roli (Post 3889068)
salut eu platesc doar jumatate ca sunt elev si am sub 25 de ani

deci 100 de euro altfel e 200

nu e mult la mine in oras trebuie sa dai 1500 ron pe an

roli 13-12-10 13:38

se vorbeste si pe la noi sa mareasca sa fie o taxa universala peste tot

cata_golf 13-12-10 17:36

Quote:

Originally Posted by roli (Post 3893722)

nu stiu probabil

aerox4ever 19-12-10 22:48

Quote:

Originally Posted by roli (Post 3886812)

frumoasa arma ..are si tata tot o beretta es 100

Luca Nicu 04-01-11 22:46

Eu sunt vanator :)
Ce pot spune, este un sport frumos, dar trebuie sa ai in vedere anumite lucruri:
1.respecta vanatul(etica vanatoreasca)
2.trebuie sa ai timp pentru vanatoare
3.ceva bani nu ar strica sa ai in plus, mai ales daca vrei sa fi un vanator profesionist!
Bafta!

Luca Nicu 04-01-11 22:49

Quote:

Originally Posted by roli (Post 3893722)

Sincer nu stiu nimic despre marire de taxe, dar ce stiu sigur este faptul ca anul trecut au scazut foarte mult accizele la armele de foc, drept dovada, mixta mea care acum 2 ani a fost la 3600euro anul acesta s-a vandut la 3200.

panaitescud 05-01-11 14:43

Quote:

Originally Posted by Luca Nicu (Post 3954536)
Sincer nu stiu nimic despre marire de taxe, dar ce stiu sigur este faptul ca anul trecut au scazut foarte mult accizele la armele de foc, drept dovada, mixta mea care acum 2 ani a fost la 3600euro anul acesta s-a vandut la 3200.

era vorba de impozitul anual pt arme la asociatia de vanatori ;)

Luca Nicu 05-01-11 15:07

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 3955931)
era vorba de impozitul anual pt arme la asociatia de vanatori ;)

Sincer eu nu am auzit despre un impozit anual pt arme care sa existe la asociatia de vanatori. Ceea ce am platit eu pana acum a fost doar cotizatia anuala care este de 1000RON si atat.Nimic mai mult. Se plateste faptul ca esti membru in asociatie nu ca ai o arma sau 10 arme. Cat despre aceasta taxa, cu siguranta ca nu va creste pentru ca altfel multi s-ar lasa de vanatoare! Cel putin pe anul acesta ramane aceeasi taxa si asta ti-o spun sigur ca ieri am fost si am platit cotizatia pe tot anul acesta si a fost exact la fel ca anul trecut!
Bafta!

cata_golf 05-01-11 16:19

Quote:

Originally Posted by Luca Nicu (Post 3955996)
Sincer eu nu am auzit despre un impozit anual pt arme care sa existe la asociatia de vanatori. Ceea ce am platit eu pana acum a fost doar cotizatia anuala care este de 1000RON si atat.Nimic mai mult. Se plateste faptul ca esti membru in asociatie nu ca ai o arma sau 10 arme. Cat despre aceasta taxa, cu siguranta ca nu va creste pentru ca altfel multi s-ar lasa de vanatoare! Cel putin pe anul acesta ramane aceeasi taxa si asta ti-o spun sigur ca ieri am fost si am platit cotizatia pe tot anul acesta si a fost exact la fel ca anul trecut!
Bafta!

da taxa pe care o platesti este o taxa de cotizatie nu e niciun impozit banii aia ii dai pentru organizarea partidelor de vanatoare etc in oars la mine este de 1500 ron pe an

Luca Nicu 05-01-11 20:39

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 3956220)
da taxa pe care o platesti este o taxa de cotizatie nu e niciun impozit banii aia ii dai pentru organizarea partidelor de vanatoare etc in oars la mine este de 1500 ron pe an

Pai aici depinde de asociatia din care faci parte, sunt asociatii care stabilesc o taxa mai mare, altele au taxe mai mici. Din ce auzeam eu, se ia dupa regiuni! Mai multe nu stiu ce sa spun decat ca aceasta taxa e aceeasi infiferent de cate arme ai!
Bafta!

All times are GMT +2. The time now is 14:06.

- Copyright 2026 4Tuning