Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/215274-curse-legale-trofeul-ploiesti-31-10-2010-a.html)

Mache Fum 20-10-10 13:51

Re: CURSE LEGALE PLOIESTI

Paga, multzam mult pentru suport;). Esti singurul care s-a uitat cu ochi de profesionist la afisul evenimentului. Pana diseara vom avea un Banner profi. Multzam mult tuturor celor implicati in eveniment. Sustinerea voastra inseamna ca putem forma o echipa, d'asevaratelea;)
Droopy... promiti mult;) Adi...tot mai sus! Laur.. tu esti "acoperitorul" nostru!

Toate bune tuturor!

DONU' 20-10-10 14:00

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3742945)
Picam ne ridicam continuam ce sa facem gogule...imi ia mult sa pricep ca toamna nu-i ca vara si nah trebe sa mai luam contact cu mixtura asfaltica.Si pe linie dreapta nu te mai umfla atat ca tu pe 4 roti ai vrut sa vezi ce are nenea ala in bena aia sau ai vrut sa vezi cum e cu cazaturile de pe moto?Daca e a doua varianta ai omorat masina degeaba ca puteai sa ma intrebi si iti explicam totul gratis :D :lol: Da cu santzu omului ce-ai avut mah? Si de la viteza mare chiar nu lesin decat de placere :))))) ca sunt obisnuit.
Pana una alta vreau sa te vad pe tine cu prazu cum mergi ca am vazut ca nu prea te incumeti sa marai la el.Fa si tu o dicutie cu el sambata seara ,roaga-l frumos sa mearga drept si sa nu te faca de ras.

Ma, din cate imi aduc aminte intr-adevar vroiam sa ma ridic pe-o roata cu vr6-le.
Frate, sa ramai intreg dupa accidente e cel mai important.
Mai ales la mine care, vorba aia, ma repar mai greu.
La Nebunu mergea si aia de la 7 etaje de sus: FISURI ANALE? HEMOROIZI? VINO LA NOI! Si sa-l astepte niste negrii la intrare cu manutzele de copii. :D
Revenind la urs, e ca si cu motocicleta vere. Pe ploaie mergi mai potol ca sa nu strici evenimentul sau sa mototolesti epava.
Si eu sper sa fie vreme buna pe 31 exact cum e astazi. Cu siguranta o sa apar cu Ursul Rosal sa matur pista de vreascuri. :D
Mult succes organizatorilor si nervi de fier!
Incercati sa anuntati inainte de start si chiar si pe parcursul evenimentului tot ce trebuie si ce nu trebuie sa faca concurentii.

Manson 20-10-10 14:18

la afis daca doriti va pot ajuta si eu ...daca mai este ceva de facut

mihaistan 20-10-10 15:36

are cineva nr de cluj ? sau uzbechistan ? nu vreau sa recunoasca lumea masina , am o bidinea pregatita culoarea rosal sa deghizez cosciucu :lol: eventual si niste cruci retro !
Una peste alta o ardem pe turbo sistem in Ploiesti , sa speram ca la anu vor fi mai multe :twisted:

DaNn.ZyX 20-10-10 15:38

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3743250)
are cineva nr de cluj ? sau uzbechistan ? nu vreau sa recunoasca lumea masina , am o bidinea pregatita culoarea rosal sa deghizez cosciucu :lol: eventual si niste cruci retro !
Una peste alta o ardem pe turbo sistem in Ploiesti , sa speram ca la anu vor fi mai multe :twisted:

Iti dau io nr de CJ mai ales ca e si rosu cosciugu' se potriveste la fix cu nr :lol::lol::lol: cruci dar din inox nu retro :)):)):lol::lol:

ascona78 20-10-10 15:49

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3743250)

nu-ti mai face probleme d-astea...ca dc o iei asa mai bine nu mai iesi pe strada cu masina.....:P

kamikaze_ph 20-10-10 16:10

Legale la Ploiesti?! Mai rar asa ceva. Prezent...ca spectator bine inteles:))

mihaistan 20-10-10 17:02

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 3743274)
nu-ti mai face probleme d-astea...ca dc o iei asa mai bine nu mai iesi pe strada cu masina.....:P

pai si pe strazi ies asa timid :twisted: glumesc , sper sa`mi treaca ochiu poana pe 31 si sunt prezent ! imi fac niste cruci la misto sa respect tema de la ianca :lol:

Mache Fum 20-10-10 17:25

Droopy, "urca" te rog noul banner al evenimentului.
Maine sunt gata mapele de prezentare.
Tot maine vor fi semnate contractele cu Jandarmeria, ISU si salvarea.

ascona78 20-10-10 17:40

ANUNT IMPORTANT!
ORICE BURN-OUT SAU DRIFT NU SUNT ADMISE!BURN-OUT SE VA FACE DOAR PE SUPRAFATA SPECIAL AMENAJATA INAINTE DE START.
CEI CARE NU VOR RESPECTA ACESTA REGULA VOR FI ELIMINATI DIN COMPETITIE FARA A MAI PRIMI INAPOI TAXA DE PARTICIPARE!

DRooPY 20-10-10 18:00

1 Attachment(s)
noul banner!

alexone 20-10-10 18:14

Daca aveti nevoie de ajutor STREET LEGAL va sustine.

Bafta la organizare!

P.S.: afisul era interesant si daca in loc de o macheta aparea vreo masina "legenda" de la Ploiesti. Nici asa nu e rau.

JuST_GiuGiu 20-10-10 18:33

Prezent la eveniment!!
O sa asigur pozele & video si toata panarama de care e nevoie:lol::lol:

Alex4u 20-10-10 19:57

o sa cer autografe de la toti greii :lol:

TOBA^ 21-10-10 07:21

am si eu o rugaminte la cei care stiu locatia bine,cum e asfaltul acolo? are cineva o poza?ca sa stim si noi cu ce gume sa venim ?am inteles ca e nou!

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning