![]() |
Re: CURSE LEGALE PLOIESTI
Paga, multzam mult pentru suport;). Esti singurul care s-a uitat cu ochi de profesionist la afisul evenimentului. Pana diseara vom avea un Banner profi. Multzam mult tuturor celor implicati in eveniment. Sustinerea voastra inseamna ca putem forma o echipa, d'asevaratelea;)
Droopy... promiti mult;) Adi...tot mai sus! Laur.. tu esti "acoperitorul" nostru! Toate bune tuturor! |
Quote:
Frate, sa ramai intreg dupa accidente e cel mai important. Mai ales la mine care, vorba aia, ma repar mai greu. La Nebunu mergea si aia de la 7 etaje de sus: FISURI ANALE? HEMOROIZI? VINO LA NOI! Si sa-l astepte niste negrii la intrare cu manutzele de copii. :D Revenind la urs, e ca si cu motocicleta vere. Pe ploaie mergi mai potol ca sa nu strici evenimentul sau sa mototolesti epava. Si eu sper sa fie vreme buna pe 31 exact cum e astazi. Cu siguranta o sa apar cu Ursul Rosal sa matur pista de vreascuri. :D Mult succes organizatorilor si nervi de fier! Incercati sa anuntati inainte de start si chiar si pe parcursul evenimentului tot ce trebuie si ce nu trebuie sa faca concurentii. |
la afis daca doriti va pot ajuta si eu ...daca mai este ceva de facut
|
are cineva nr de cluj ? sau uzbechistan ? nu vreau sa recunoasca lumea masina , am o bidinea pregatita culoarea rosal sa deghizez cosciucu :lol: eventual si niste cruci retro !
Una peste alta o ardem pe turbo sistem in Ploiesti , sa speram ca la anu vor fi mai multe :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Legale la Ploiesti?! Mai rar asa ceva. Prezent...ca spectator bine inteles:))
|
Quote:
|
Droopy, "urca" te rog noul banner al evenimentului.
Maine sunt gata mapele de prezentare. Tot maine vor fi semnate contractele cu Jandarmeria, ISU si salvarea. |
ANUNT IMPORTANT!
ORICE BURN-OUT SAU DRIFT NU SUNT ADMISE!BURN-OUT SE VA FACE DOAR PE SUPRAFATA SPECIAL AMENAJATA INAINTE DE START. CEI CARE NU VOR RESPECTA ACESTA REGULA VOR FI ELIMINATI DIN COMPETITIE FARA A MAI PRIMI INAPOI TAXA DE PARTICIPARE! |
1 Attachment(s)
noul banner!
|
Daca aveti nevoie de ajutor STREET LEGAL va sustine.
Bafta la organizare! P.S.: afisul era interesant si daca in loc de o macheta aparea vreo masina "legenda" de la Ploiesti. Nici asa nu e rau. |
Prezent la eveniment!!
O sa asigur pozele & video si toata panarama de care e nevoie:lol::lol: |
o sa cer autografe de la toti greii :lol:
|
am si eu o rugaminte la cei care stiu locatia bine,cum e asfaltul acolo? are cineva o poza?ca sa stim si noi cu ce gume sa venim ?am inteles ca e nou!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning