![]() |
Re: Urban Driving Skills - Editia a-II-a 2010
mnezo tio dat dzeu placutze:lol:
|
Quote:
|
abia astept evenimentul ,maine am sa ma inscriu si eu daca va fi disponibil formularul.bafta
|
Da eram eu aerian! Aveam impresia ca se suprapun!
|
1 Attachment(s)
Fisa de inscriere pentru sectiunea de expo tuning si indemanare se poate descarca de aici: http://urbanracing.ro.im/urban_drivi...re_uds2010.pdf
Pana duminica seara sper sa pot urca si fisa de modificari pentru sectiunea de tuning. |
Quote:
|
vezi ca scrie la un momentdat acolo ca nu au voie cei care nu au permisu emis inainte de 1 ianuarie 2009,bafta
|
gata am vazut !! mersi si scuze! :D
|
am mai redus putin perioadele de detinere a permisului si a varstei participantilor .... :)
|
deci am voie ? :D
|
Eu nu ma mai inscriu ! No Offense dar condiitile organizatorice precum cele cu permisu s.a . nu ma atrag dar o sa sustin baietii ca spectator ! Eventual cu suport de ce este nevoie!
|
Quote:
Mnezo, eu zic ca impunerea unor conditii aparent mai stricte pot taia din elan, insa la fata locului cred ca isi vor dovedi utilitatea ;) |
pacat ca nu sunt niste liniute ,era mai interesant .poate ne vedem pe acolo,bafta la participanti !!!
|
eu l'am vazut prima data pe Mnezo in urma cu putin timp cand ne'am intalnit la era,si s'a jucat 5 minute just4fun cu golfu (frumos.mie mi-a placut!!)..;)
Ce sa zic...in comparatie cu "driverii:sleep:" care s'au inscris anul trecut la indemanre (rulau ca masinile de scoala majoritatea dintre ei) are mult mai multe sanse sa tina publicul atent:-) P.S Ocaruntu- am fost vecini!8) |
masina e deja in iasi... deci ne vedem la UDS:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning