![]() |
re: Vag meating Marti 19oct ora 9 + Marşul dedicat celor două fete decedate
Prezent :)
|
Eu am cumparat coroana si 30 de lumanari cine nu are o sa cumpere de la mine idea ar fi sa aveti si voi lumanari repet eu am 30 dinalea rosi care nu se sting de la vant!!!ora 21 fix sa nu se uite
|
a iesit super misto, chiar nu ma asteptam. felicitari ovidiu;)
|
|
Frumos! O intrebare, a numarat cineva cate masini au fost? Macar in mare...
|
Deci nu am cuvinte chiar a fost foarte multa lume nu ma asteptam va multumesc foarte mult!!!in mare peste 100 de masini
Si exact cum vam spus k nu o sa ploua pana la cea mai importanta parte a evenimentului ploaia de dupa....cine crede in superstiti crede dar eu in asta cred!!! |
A fost foarte frumos felicitari Ovidiu.
Sincere condoleante famililor indurerate. R.I.P pentru cei doi ingerasi ce sau inaltat la ceruri. |
|
Re: Vag meating Marti 19oct ora 9 + Marşul dedicat celor două fete decedate
pf.. super..
eram cu yakone in masina si incep sa numar masinile din fata.. 8,9,10..si inca 90 in spate :lol:... deci felicitari la cei care au dat sfoara in tara cu meetingul.... |
O chestie pe care o regret este faptul ca am reusit sa ne strangem aproape toti in cadru nu tocmai placut. In rest multumesc tuturor care au raspuns invitatiei si care s-au alaturat noua indiferent ca erau din alte orase ale tarii sau brasoveni. Jos palaria.
Iar pentru baiatul cu cielo...tine-o tot asa poate facem un mars si pentru tine:!::!::!:... |
Ar trebui sa se mai faca cate un mars de genul si pentru prevenirea accidentelor, nu numai cand moare cineva :) ... parerea mea.
|
|
sincere condoleante familiilor indurerate,si felicitari pt initiativa!
|
Unii nu inteleg niciodata
Din pacate multi din cei prezenti n au inteles nici macar 5% din motivul intalnirii, sau nu au avut bunul simt sa se abtina de la bravisme similare cu cele care au dus la accidentul nefericit.
Sa le fie rusine, era momentul pentru liniste, nu pt alte tamponari si figurine. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning