![]() |
Re: Club astra bertone
Cum sa mergem la mare daca nu ne-am intalnit decat de 2 ori si abia a doua oara am fost 3 :)))), faza e ca noi ne intanim dar asa cam 2 maxim. Pe net vorbim mai multi , am fi cam 8 maxim (la mine in lista de msg :D) sa zic dar de intalnit sufletul!
Cel mai bine ar fi sa folosim yahoo msg pentru a tine o legatura cat de cat in timp real. Propun sa va postati adresele de msg aici pentru a pune la punct amanuntele unei intalniri organizate. Adresa mea de msg (adica a prietenei mele :D): "iionela2005" |
Quote:
|
ID-UL MEU ESTE VFFtuning.....
|
pe cand o inalnire a bertonistilor?! :D ma bag si eu!
apropo unde as putea gasi niste faruri cu angel eyes pt bertone? vreau ceva frumos nu plastice mizerabile. |
a si de niste pleoape as fi interesat
|
Quote:
important e ca am textila noua shi e mai bine decat inainte ! sacrificiile nu se mai spun |
Quote:
p.s. ce motor ai pe ea? 2.2-u? |
3 Attachment(s)
textila am facuto la un tip din oradea cu material original de la opel shi am ieshit cu ea in 1000eu
jantele croame pe 17 super super.......pun poza iarna nu-i ca vara....insa in bertone cabrioit`s the same adica nu e nici o diferentza nu e fig nu ploua nu ninge e lejer am motor de avion cu reactzie ...................1.6 16v |
Salut,
ma ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Vreau sa imi iau Bertone Turbo da nu stiu cu motoru asta ce Euro e. Poate sa ma ajute cineva? Am auzit ca toate motoarele Z20LET sunt Euro4. Asa e? Mersi! |
ce mai faceti bertonistilor??? auziti ce ulei de motor imi recomandati pentru motorul Z 20 LET???
|
florynu...marfa jantele cat ai dat pe ele????
|
Quote:
|
multumesc bertone77!!! poza ceva cu masinuta??
|
Quote:
chilipir........ :(( oricum eu zic ca ishi merita banii ! sunt super multzumit de ce prezinta mashina acum nu e destul ca e cabrio mai ate shi croame..........e ......a mea:D |
sa le stapanesti sanatos...si jantele si gumele si bineinteles si cabrioletul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning