![]() |
Re: Dacia MRU revine
si eu am avut aceeasi problema cu arcurile pe spate la orice dambulet se auzea fier pe fier dar nu pusesem furtun pe arc..dupa ce am pus a fost OK..Bafta cu masina in continuare,sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!
|
Quote:
|
nu e vina lui ca tinichigiul a facut o treaba proasta la aspectu asta...ca el e doar vopsitor ;) si in plus e normal ca la o dacie sa cedeze ceva cand o lasi jos...am avut destule si dupa un timp cedeaza usor pe ici pe colo :rolleyes2 nu are rost sa o dam in polemici inutile, dar vroiam sa subliniez faptu ca nu e vina lu marius, mai ales ca el nu face lucruri la misto. ;)
|
vii la braila sambata?
|
din pacate nu pot sa vin la braila....si inca o data o mai zic baiatul de la care am luat o intr-adevar a avut mare grija de ea....si cand am stabilit pretzul final de abia a putut sa mi dea cheile talonul si cartea...fiind nu a investit numai banii...ci si foarte mult suflet cand a facut aceasta daciutza....si el mi a zis de la inceput ca masina a cam stat un an...si pana la urma e dacie.....si o sa incerc sa pun furtunurile pe arc sa vad daca se mai aude fier pe fier....
|
Quote:
|
umbla vorba ca masina a primit si bara spate :???: asteptam poze noi cu mru in stare actuala, sunt curios cum e :-P
|
4 Attachment(s)
nu a primit nicio bara....cateva poze....
|
E fotogenica :D.Merita si ea niste poze mai profi pe timp de zi :-s.
|
Schimba`i jentile ca nu arata deloc frumos cu alea ! in rest masina e belea !
|
ce s.a intamplat cu jantele care erau inainte?
|
Imi place ca masina s-a pastrat bine....dar jantele astea nu se potrivesc deloc cu stilul masinii,ai putea incerca niste canade late sau cu orice altceva care ar da bine. bafta si sa ai grija de ea;)
|
frumoasa rau masina...da impresia de un Challenger SRT :D:-) dar nu ai probleme cu politia ca nu ai bari de protectie? oricum par o prostie, dar ce sa le faci, daca capu lor de plin de dobitoceala. Vezi pe unde mai are rugina sa nu ai surprize mai tarziu...
|
Quote:
|
o masina foarte frumoasa bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning