![]() |
Re: skoda octavia II RS la treaba
Quote:
|
Eu am O1 131 cp 4x4 si la 50.000 km am avut prob cu Turbo,in rest mere!
|
Stiti daca se poate monta blow-off,pop-off pe octavia 2 tdi 2.0 140cp
|
normal ca se poate monta.Dar nu-i vad rostu`
|
salut. Am o Octavia II, 1.9 TDI din 2006. Zilele trecute mi-a cedat ambreajul. cei de la service din aviatie, mi-au spus ca trebuie sa-mi schimbe volanta, placa de presiune, discul de ambreaj + rulment. in total cu manopera 46 mil. e posibil ca o masina noua sa aiba asa probleme. care sa fie cauza? sunt stupefiat, de unde scot asa de multi bani. astept un sfat, o parere. multumesc.
|
Se pare ca nu esti singurul cu probleme la ambreiaj. Am observat ca skodele cam au probleme, cedeaza la un momentdat...
daca te uiti la posturile celalate de la inceput ai sa vezi ca si dr_v a avut probleme si a lui e RS si inca cineva care a schimabt vreo 4-5 bucati pana acuma. Ce sa iti zic...mai incearca la alt service tot de skoda (avia motors ) si vezi ce zic si aia. Mai multe pareri conteaza:) |
si mie mi s-a incins intr-o panta cand dadeam cu spatele ambreiaju odata
|
ti-au desfacut-o?
sau ti-au zis asa .... dupa o scurta constatare, fara sa dea ambreiajul jos? vezi ca e simplu pt. ei sa zica schimbam tot sa o desfaca si sa faci si tu o constatare. iti garantez ca este numai discul de ambreiaj. sa nu te iei dupa iei si sa te apuci sa schimbi tot. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning