![]() |
Re: BZ 79 STF
Simpatica masinuta.
Am vazut.o prin oras. Arata bine cat de cat esti pe drumul cel bun cu ea. Iar legat de stiker mai ai mult pana sa ajungi in breasla lor. Dar daca te chinui poate o sa fii acolo cu adevarat. Spor la proiect. Toate cele bune. |
salutareeee!!!ti-am vazut daciuta prin oras...
arata super!!!felicitari pt munca depusa! P.S. scz de off topic.dar se poate vb chiar de o intalnire la buzau.....au aparut multe dacii p forum,din buzau... |
esti pe drumul cel bun ,bafta cu masinuta :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am reusit sa ii fac si poze. imi place mai mult asa simplu parasolarul astept parerile voastre
|
Te-ai gandit la varianta sa pui piulitele originale la roti?Cu astea butucanoase arata urat rau:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
P.S:Vopseste si grilele acelea de la caldura tot negre sa dea bine ;) ca asa albastre strica tot negrul ala..:rolleyes2 |
Quote:
Sustin ce a spus colegu` mai sus. O sa vezi ca da mai bine pe negru decat actual. |
Catalin daca nu vopsesti prizele alea de la capota in negru te trag de urechi cand vin acasa :evil:
|
Quote:
cat despre masina.....e super frumoasa,dar poate reusesti sa o lasi in pic mai jos.macar pe spate. numai bn! |
Quote:
|
catalin lasa femeile si mai scrie ceva pe aici :twisted:
|
nebunule ai murit???mai baga si u ceva aici!!!:rolleyes2hai k stiu k ai poze de iarna.
|
ingrijita masina arata ft bn....mult succes si bani fara numar sa ai in ce investi:P:P...bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning