![]() |
Re: Caut melodie 2 !
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
no problem:)
intrebare:D baga la kiss o melodie.. am retinut doar atata.. monday ..friday...pam pam..:(((( |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=fipMTwMy6Ng sry ca nu am facut si up, am o varza de net, dar cred ca o gasesti pe fisierulmeu.ro |
Quote:
thx..mare domn:) |
Caut si eu o melodie , mai exact melodia de la Nokia , celebra melodie care suna la telefoanele Nokia ( asa se numeste melodia Nokia ) . Eu nu o gasesc pe nicaieri .
|
Vreau si eu melodiile astea daca se poate:
Trouble and Bass-Slam Blocc-Legalize it Barrington Levy-Here i Come Barrington Levy-Murderer Shaggy- Mad Mad World Multumesc. |
Quote:
N-ai cum să n-o găsești acum. |
Quote:
|
TINIE TEMPAH - Pass Out
TAIO CRUZ - Dynamite MAROON 5 - Misery USHER - DJ Got Us Fallin' In Love BENNY BENASSI FT. KELIS - Spaceship please!:rolleyes2 multumesc!:) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Alexandra Stan - Mr Saxobeat va rog frumos ....
|
caut si eu o melodie... cu "ay ay ay chico" (o tipa cata refrenua asta)
cred ca e in spaniola si nu o canta pitbull |
Am urmarit acum vreo 3 zile un mix semnat Dj Andi pe un canal de profil la Tv! Treaba este ca dadea videoclip-urile, fara pauza intre ele, deci nu arata titlul. Atata pot sa zic, si anume ca era un videoclip gen desen animat, dar mai abstract, foarte colorat, iar melodia era house/dance! Din moment ce toate melodiile din mix erau noi, gen ce sa da in fiecare zi pe canalele de muzica, ma gandesc ca nici melodia asta nu e prea veche! Stiu ca sunt putine detalii, dar daca ma poate ajuta cineva, mi-a placut foarte mult melodia :-)!
|
Cat mai mult Guess Who va rog.....
In afara de celebrul album Probe Audio.... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning