![]() |
Re: E30 - KRS
Quote:
|
5 Attachment(s)
o noua prezentare
|
nr de înmatriculare vine cumva de la „yoghi” ?as in...yoghi bear?
eu deși am Suzuki...sunt mare fan e30....am un singur sfat: „când peștele e-n cuib...te frige las-o JOS te frige las-o JOS”..... faină rău vopseaua |
frumos ursul dar pacat ca e urat propietarul :oops:
|
Ba chiar e urat rau proprietaru, pacat de urs la o adica... si lasand caterinca la o parte, scapa de stickerele alea de pe luneta si de tampenia aia din grila cu E 30, farurile alea tre sa le faci ceva sa fie de aceeasi nuanta faza lunga cu faza scurta. atat, in rest te iubim >:D<
|
ms baieti ,eram lipsit de preocupare la stickere :)) cat despre faruri... strang bani sa imi iau niste hella black de la mama lor , ms JIMina:X ai lav iu 2 sprintere
|
daca te gandesti sa dai farurile cu un pret decent ..paote te scap de ele .
|
4 Attachment(s)
in sfarsit suspensie completa : -40/-40 fata Koni spate FK
|
mai pica si pe la mecanica una alta , i-am luat la baiat capete bara , bielete antiruliu , rulment roata , si recent a primit un interior recaro in stare satisfacatoare ,fete de usi de pe un touring design edition faruri ca sa vad si eu ca omu, intr-o stare impecabila , next step in viitorul apropiat din B 90 YOG sa apara B xxx KRS adica sa o trec pe numele meu , voi mai reveni cu detalii
|
6 Attachment(s)
si poze recente scuzati claritatea
|
Misto masina... o vad mereu intr`o curte pe la vitan
|
Quote:
|
si pe rand ma lasa rulmentii , unde pot gasi si pe la ce preturi rulmenti fata , din ce tiu eu vin cu tot cu butuc si inel pt ABS si in viitorul apropiat ambreiajul , ce imi recomandati (ma gandeam la ceva sport)
|
Quote:
Nu ai cum sa vopsesti negru, zona nichelata din imprejurul geamurilor? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning