Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   Ateliere de Tzepari unde sa nu va duceti masina!!! (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/21318-ateliere-tzepari-duceti-masina.html)

JUST-DO-IT 01-03-07 16:58

Re: Ateliere de Tzepari unde sa nu va duceti masina!!!

unde se poate monta un motor pe un urs?ma refer unde sa nu ia pielea de pemine si nici sa nu-mi cada motorul dupa colt!

Sebastian.C 01-03-07 21:02

Quote:

Originally Posted by s-line (Post 774733)
tu esti cu Focusu de CS? ce tare e tribalu de pe luneta :oops:

Hehehe...e un prieten cu ala :D...al meu , defapt al mamei mele este turnier..si inca stock :(... Si nu era vorba de Gelu de la Promotor...aia nu se baga la reparatii asa complexe. Gelu de care zic eu e unul mai batran... si are service exact langa hotel Ambasador. Oricum am rezolvat...o facem la cineva de aici din Oravita. Maine ne apucam de ea :twisted:

Sebastian.C 01-03-07 21:11

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 777085)
Hehehe...e un prieten cu ala :D...al meu , defapt al mamei mele este turnier..si inca stock :(... Si nu era vorba de Gelu de la Promotor...aia nu se baga la reparatii asa complexe. Gelu de care zic eu e unul mai batran... si are service exact langa hotel Ambasador. Oricum am rezolvat...o facem la cineva de aici din Oravita. Maine ne apucam de ea :twisted:

Ps. Focusul cu tribal pe luneta e de vanzare... https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/33506-ford-focus-1-8tddi-90cp-super-ocazie.html

FICu' 01-03-07 22:33

ai vb tu cu gelu si nu se baga? la ce? sa verifice niste supape? o mai fii un al 3-lea gelu :lol:
si dmxule nu vorbi daca nu stii despre ce vorbesti ;)

Sebastian.C 02-03-07 20:37

Quote:

Originally Posted by FICu' (Post 777198)
ai vb tu cu gelu si nu se baga? la ce? sa verifice niste supape? o mai fii un al 3-lea gelu :lol:
si dmxule nu vorbi daca nu stii despre ce vorbesti ;)

La Gelu de la Promotor am fost cu un Focus TDCI...model cu 101 cp , al meu e TDDI 90cp..si kit`ul de distributie e identic. Si el a zis ca nu se baga sa schimbe kit`ul de distributie. Atunci cum sa se bage la mine sa desfaca chiuloasa...? Oricum azi am dat jos tot...pana la blocul motor..maine desfacem supapele le verificam..ce trebuie schimbam si il facem la loc. :D

FICu' 02-03-07 22:44

daca ai fost acum recent de cateva zile e de inteles. pleaca in concediu :-P

TM-84-DMX 03-03-07 11:14

Bine cornele... de aia stai cu el pe dulap pe post de bibelou!:)) Te mai risti odata?!>:)

Lucian_benz 06-03-07 09:15

Gelu,in principiu, e O.K.
atat timp cat nu e masina prea complicata!
De Gelu nu ma pot plange,dar la masina mea a facut numai lucrari standard:
schimb ulei,schimb placute,etc.....

Kalan_Dacia1310Li 21-03-07 02:00

Domnilor pentru instalatii GPL stiu niste baieti care fac o treaba buna si multa lume merge la ei si au clientela buna, lucreaza repede si nu e cu dalea, lasa masina si dastea... te invita la o cafea alea alea... baietii stiu sa isi faca marketing... hehe oricum eu am fst la el cu o problema de consum, a zis ca la facut... nul facuse a scazut doar putin... mam dus iam zis a urcato iar si sa apucat de treaba... peste o sapta tot nu am fost satisfacut si a mai urcato o data si a mai umblat la ea si a facuto bine...

ori am inteles eu gresit si a fost aranjament ca sa mai vin... ori... defapt baiatu mia luat 15 Ron prima data... si nu mia mai luat nimic pana nu a fost gata masina...

In spate la Praktiker pe langa sina de cale ferata... mai complicat dar intreati pe acolo ca stie lumea

s-line 22-03-07 23:50

GPL asta e chestia aia de pute ingrozitor? thanks, but no thanks!

florin_cars 25-03-07 14:10

de ce nu e bun?
e chiar f bun..dk e setat cum trebuie face si bine la motor..

oricum cat timp e ieftin...de mers zi cu zi e ff bun :wink:

pt racing e bun alt gaz :oops:

s-line 28-03-07 21:54

nu e bun ca pute.

florin_cars 30-03-07 11:54

eh...k astea moderne nu put de la KAT...:lol:
check Ova's 520D :oops: si altele..:-P

alinmob 15-04-07 19:24

cei mai tpepari servisul peugot , astyia parca iti iau din piese nimic nu mai functioneaza dupa ce pleci de la ei

ugod 16-04-07 00:56

mai Tzapari si mai hoti ca la AUTO CLUB pe Lugojului nu cred ca exista ...am un amic a dus pasatul la reparat si cand sa-l ridicam lipsea muzica din el ...woofer si amplif ....la intrebarea unde sunt ...nimeni nu stie nimik ....pana la urma sa ajuns la despagubiri ....de 2 ani tot il despagubesc pe saracul om ....unul din anagajati a furat sculele .

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning