![]() |
Re: Ateliere de Tzepari unde sa nu va duceti masina!!!
unde se poate monta un motor pe un urs?ma refer unde sa nu ia pielea de pemine si nici sa nu-mi cada motorul dupa colt!
|
Quote:
|
Quote:
|
ai vb tu cu gelu si nu se baga? la ce? sa verifice niste supape? o mai fii un al 3-lea gelu :lol:
si dmxule nu vorbi daca nu stii despre ce vorbesti ;) |
Quote:
|
daca ai fost acum recent de cateva zile e de inteles. pleaca in concediu :-P
|
Bine cornele... de aia stai cu el pe dulap pe post de bibelou!:)) Te mai risti odata?!>:)
|
Gelu,in principiu, e O.K.
atat timp cat nu e masina prea complicata! De Gelu nu ma pot plange,dar la masina mea a facut numai lucrari standard: schimb ulei,schimb placute,etc..... |
Domnilor pentru instalatii GPL stiu niste baieti care fac o treaba buna si multa lume merge la ei si au clientela buna, lucreaza repede si nu e cu dalea, lasa masina si dastea... te invita la o cafea alea alea... baietii stiu sa isi faca marketing... hehe oricum eu am fst la el cu o problema de consum, a zis ca la facut... nul facuse a scazut doar putin... mam dus iam zis a urcato iar si sa apucat de treaba... peste o sapta tot nu am fost satisfacut si a mai urcato o data si a mai umblat la ea si a facuto bine...
ori am inteles eu gresit si a fost aranjament ca sa mai vin... ori... defapt baiatu mia luat 15 Ron prima data... si nu mia mai luat nimic pana nu a fost gata masina... In spate la Praktiker pe langa sina de cale ferata... mai complicat dar intreati pe acolo ca stie lumea |
GPL asta e chestia aia de pute ingrozitor? thanks, but no thanks!
|
de ce nu e bun?
e chiar f bun..dk e setat cum trebuie face si bine la motor.. oricum cat timp e ieftin...de mers zi cu zi e ff bun :wink: pt racing e bun alt gaz :oops: |
nu e bun ca pute.
|
eh...k astea moderne nu put de la KAT...:lol:
check Ova's 520D :oops: si altele..:-P |
cei mai tpepari servisul peugot , astyia parca iti iau din piese nimic nu mai functioneaza dupa ce pleci de la ei
|
mai Tzapari si mai hoti ca la AUTO CLUB pe Lugojului nu cred ca exista ...am un amic a dus pasatul la reparat si cand sa-l ridicam lipsea muzica din el ...woofer si amplif ....la intrebarea unde sunt ...nimeni nu stie nimik ....pana la urma sa ajuns la despagubiri ....de 2 ani tot il despagubesc pe saracul om ....unul din anagajati a furat sculele .
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning